Az egyik kép egy orosz stratégiai dróncsapást ábrázol, a másik egy ukránt

2023. augusztus 08. 06:18

Olvasom, hogy két brit szakértő szerint Ukrajna nyerte meg a drónháborút. Hm.

2023. augusztus 08. 06:18
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„A jobboldali kép egy orosz stratégiai dróncsapást ábrázol. A baloldali kép egy ukrán stratégiai dróncsapást. Olvasom a Mandineren, hogy két brit szakértő szerint Ukrajna nyerte meg a drónháborút. Hm...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2023. augusztus 08. 15:37
A háborút Kína nyeri meg. Második helyen a USA, harmadik helyen Oroszország. A vesztes első helyen Európa lesz, második helyen Ukrajna, amit az Európaiak pénzéből még újjá is kell építeni.
nemecsek-3
2023. augusztus 08. 12:25
Van itt pár szexuálisan aberrált potenciális várományos pszihiátriai kezelésre. Saját állapotuk romlásának megfékezése érdekében célszerű lenne mérsékelniük a Mandinerfogyasztást
Falióra tábornok
2023. augusztus 08. 11:01
kastély robi jelleméből fakad a legmagasabb szakmai sztenderdekhez való ragaszkodása, azért is jelölte meg pontosan a képekhez tartozó események helyét és idejét. oh, wait...
I feel the earth move under my feet
2023. augusztus 08. 09:42
Gondolom másoknak is feltűnt (nyilvánvalóan..) hogy a baloldali kép Kijev központja.. a jobboldali meg valahol Oroszországban készült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!