Amerikai republikánus politikus: Az USA a vízummentességi programját fegyverként használta Magyarország ellen

2023. augusztus 09. 07:15

Paul Gosar szerint Magyarország a NATO tagja, elősegíti a békét Oroszország és Ukrajna között, miközben a Fehér Ház háborús uszítói még több ukrán szükségtelen halálát okozzák.

2023. augusztus 09. 07:15
GOSAR, Paul;

Paul Gosar, Arizona kongresszusi képviselője ötrészes X- (egykori Twitter-)üzenetben foglalkozott hazánkkal. Arizona kongresszusi képviselője azt írta, a Biden-rezsim bizarr módon megtámadta Európa egyik legtekintélyesebb országát és egyik legfontosabb szövetségesét, Magyarországot, amely jelenleg világelső a családbarát politikáját, a kultúra és a hagyományok védelmét tekintve. 

A republikánus politikus szerint 

a magyar kormány az embereket helyezi előtérbe, szemben a globalistákkal, marxistákkal. 

Ez láthatóan felháborítja a Biden-kormányt vezető globalistákat, fogalmaz. Gosar szerint Magyarország a NATO tagja, elősegíti a békét Oroszország és Ukrajna között, miközben a Fehér Ház háborús uszítói még több ukrán szükségtelen halálát okozzák.

Ezt is ajánljuk a témában

Biden vérszomja olyan erős, hogy az USA a vízummentességi programját fegyverként használta Magyarország ellen, az amerikai határokat lezárták a magyarok legális beutazása előtt. 

A politikus azzal zárja a tweetfolyamát, hogy Amerikának nagyobb szüksége van Magyarországra, mint Magyarországnak Amerikára, és a magyarok ismét áldozatul esnek a baloldalnak.

 

Nyitókép: Paul Gosar, az amerikai kongresszus republikánus tagja, arizonai képviselő beszédet mond a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencián a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása.
MTI/Máthé Zoltán

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nerrioter
2023. augusztus 09. 15:51
Hát igen, a magyar kormány az embereket helyezi előtérbe - ezért is csuklóztatta meg a pedagógusokat a státusz-törvénnyel, és most néhány szakszervezeten a sor (és sorolhatnánk a végtelenségig - ja, és 'more to come'). https://hang.hu/belfold/hamis-ervekkel-sujtana-le-az-allam-a-szakszervezetekre-156677 Persze az USA csak ne csuklóztassa a magyarokat a saját érdekei mentén, ugyanakkor az Orbán kormány nyugodtan tegye csak, amikor éppen érdeke úgy kiívánja a hatalom megtartása érdekében (kettős mérce felső fokon). Mert ne legyenek illúzióink, Orbán 'kormányzását' egyetlen vezérelv iránytja - a hatalom mindenekfelett való megtartása. Minden egyéb csak eszköz, máz és illúzió.
sorivo8
2023. augusztus 09. 12:28
Ez egy szövetséges kibaszott állam, tiszta Varsói szerződés. Amerika megérett a pusztulásra.
drogqueen
2023. augusztus 09. 10:42
Az összes magyar közpénzből fizetett lobbistájuk megszólalt már? Vagy várhatunk még valakit?
Falióra tábornok
2023. augusztus 09. 10:00
aszongya az isten barma, hogy magyarország "elősegíti a békét" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!