Kínos helyzetbe hozta Josep Borrell a perui külügyminisztert

2023. július 17. 20:54

Attól mert havas a háztető, belül még ég a kályha.

2023. július 17. 20:54
null

Mint ismert, hétfőn vette kezdetét Brüsszelben az a kétnapos EU-csúcs, amelyen az uniós vezetők mellett a latin-amerikai és a karibi államok vezetői is részt vesznek.

Az eseményről folyamatosan érkeznek a fotók és a videófelvételek, melyek egyikén az látható, hogy Josep Borell kül- és biztonságpolitikáért felelős európai uniós főképviselő „szinte kéz a kézben” sétál Ana Gervasi perui külügyminiszterrel. A latin-amerikai tárcavezető jól láthatóan Borell csuklóját fogja, miközben elhaladnak a kamerák előtt.

Az ominózus felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. július 18. 18:04
Örülök, hogy ismét van komment. A többi íráshoz is jöhetne.
pollip
2023. július 18. 11:59
Érthetetlen, miért nem javítják ki? Borell fogja a hölgy alkarját nem túl szimpatikus módon, de jól láthatóan.
Namond
2023. július 18. 11:08
Kiírta ezt bombasztikus című jegyzetet? Ráadásul rosszul. "A latin-amerikai tárcavezető jól láthatóan Borell csuklóját fogja, miközben elhaladnak a kamerák előtt." Nem fordítva?
HunCsz
2023. július 18. 09:52
Az eu egyik legundoritobb figurája ez a vén náci. Megfoghatná a kedvenc führere kezét és indulhatnának a pokolba De ami késik nem múlik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!