Megkongatták a vészharangot az ukrán vállalkozók: akkora mértékű a korrupció, hogy az aláássa a védelmi képességeket

2023. július 01. 19:46

Felhívást intéztek Volodimir Zelenszkijhez.

2023. július 01. 19:46
null

Az ukrán vállalkozókat képviselő Ukrán Munkaadók Szövetsége szerdán felhívást intézett Volodimir Zelenszkij elnökhöz, amelyben intézkedéseket követelnek a kormánytisztviselők hatalommal való visszaélésének megfékezésére – számol be róla a Remix News

A katonai tisztviselők és bírák hatalommal való visszaélése minden határt átlépett az ukrán vállalkozók szerint,

akik egy nyilvántartás létrehozását követelik a korrupt tisztviselők azonosítására.

A szervezet azt állítja, hogy a korrupció már akkora mértéket öltött, hogy az

aláássa Ukrajna védelmi képességeit.

Azt állítják, hogy a háború ellenére a korrupció szintje jelenleg a legmagasabb a történelem során az országban. Az is kifejezték, hogy készek nyilvánosságra hozni azoknak a hivatalnokoknak a nevét, akik részt vesznek a korrupcióban.

***

 

Nyitókép: Getty Images / Javier Ghersi

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trüpéma
2023. július 12. 08:20
Ennyi ingyenpénz még sohasem jött, így nem csoda, hogy az ukrán történelem csúcsán vannak. Ha véget ér a háború, és nem lesz sárba dobott pénz, akkor brutális leszámolás kezdődhet, ezért ez az infó azt sugallja nekem, hogy sokaknak az ukrán elitben kifejezett érdekük a végtelenített háború, és mivel korruptak, felőlük mindenki meghalhat majd. Ez nagy baj.
formaegy
2023. július 02. 16:26
"Felhívást intéztek Volodimir Zelenszkijhez." Jónak címezték.))))))))))) A legaljasabb gyilkos korrupt disznónak.))))))))))))
Atti bá
2023. július 02. 13:52
:D Ez egy gyalázatos hazug orosz és Orbánista propaganda. Szégyelje magát minden támogatoja és az is akik elhiszik ezt a világ, mit a világ a galaxis legtisztességesebb országáról.
nuknuk
2023. július 02. 10:53
Zselé fejét kongassátok meg. A bandájának meg mutassátok meg a lámpavasakat. Bár igaz, tzi loptok a legtöbbet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!