Sojgu le fogja tartóztatni Prigozsint – legalább is Zelenszkij tanácsadója szerint

2023. június 08. 15:00

Anton Gerasenko szerint elmérgesedett a viszony a Wagner zsoldoscsoport és az orosz védelmi minisztérium között.

2023. június 08. 15:00
null

Anton Gerasenko, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója egy érdekes elméletet vázolt fel Twitter-oldalán.

A tanácsadó úgy gondolja, hogy elmérgesedett a viszony a Wagner zsoldoscsoport és az orosz védelmi minisztérium között, ennek pedig meglesz a következménye. „Szergej Sojgu a következő hetekben

– írta Anton Gerasenko.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budihazi gabriellák
2023. június 08. 18:37
Hehehehehe...!!! Kínzásról, verésről és gyilkossági kísérletről mesélt az orosz alezredes, akit a Wagner-csoport katonái fogtak el Bahmutnál Kínzásról, verésről és bántalmazásról számolt be Telegramon az orosz állami hadsereg parancsnoka, akit hétfőn a Wagner-csoport vett őrizetbe, mert állítólag egy nappal korábban Bahmutnál részegen rájuk lövetett. Roman Venevitin alezredes szerint a terrorizmussal és népirtással is vádolt orosz zsoldossereg egy pincében tartotta fogva, ahol megverték, gúnyolódtak rajta, nem hagyták aludni, aztán többször is kirángatták onnan és megpróbálták lelőni.Venevitin azt állítja, a Wagner harcosai az orosz reguláris sereg több katonáját is elrabolták a közelmúltban, és becsületsértő, megalázó dolgokat tettek velük. . Az egyik zászlóalj-parancsnokot meztelenre vetkőztették, a hideg padlóra kényszerítették, savat és vegyszereket fröcsköltek a szemébe - amitől átmenetileg elvesztette a látását -, majd leöntötték benzinnel és megpróbálták felgyújtani. Az állami hadsereg másik katonája állítólag szintén a Wagner-csoport kínzásai miatt lett öngyilkos. A zsoldoscsoport által közzétett felvételen az alezredes elismeri, ő adott parancsot a katonáinak, hogy tüzeljenek a Wagner konvojára, mert részeg volt, és különben sem kedveli őket. A Telegramon fellelhető videókon azonban Venevitin tagadja, hogy megtámadta volna a Wagnert, és a hadsereg vezetése elleni támadásnak nevezte az ügyet.
cutcopy
2023. június 08. 17:34
Persze majd letartóztatják Bahmut hősét.. )
Igazszó
2023. június 08. 17:18
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan, mint a zsidó, meg a hohol.
zrx8
2023. június 08. 17:02
Érdekes, hogy a szabadság téri tapírfejű hímnős zsidó fizetett pribékjei hogy rácuppannak minden cikkre, ami az USA-t vagy a kis gyarmatát, Ukrajnát érinti. Mondjuk egyéb dolguk sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!