„Ne visongjál már” – csecsen hadúr szólt be Prigozsinnak

2023. június 02. 08:23

„Egy visítozó bloggerré váltál, aki a világba ordibálja az összes baját” – mondta Kadirov szoros szövetségese a Wagner-vezérnek.

2023. június 02. 08:23
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Jevgenyij Prigozsin – immár sokadik alkalommal – kritizálta az orosz vezetést a háború kapcsán, legutóbb „bohócoknak” nevezte az orosz katonai vezetőket. A Wagner vezetője korábban azzal is fenyegetőzött, hogy kivonulnak a szimbolikussá vált Bahmutból, amelyre reagálva Ramzan Kadirov azt mondta, a csecsenek készen állnak, hogy átvegyék Prigozsin helyét. 

Kadirov közeli szövetségese, Adam Delimhanov már nem ütött meg ilyen joviális hangot, a Reuters szerint egy videóban ment neki Prigozsinnak. 

Egy visítozó bloggerré váltál, aki a világba ordibálja az összes baját. Hagyd abba a visongást”

– mondta.

A Reuters szerint erre érkezett is reakció, mégpedig Dimitrij Utkin részéről, aki a Wagner harcosa. Úgy reagált: „honnan veszed a bátorságot, hogy letegezd Prigozsint? Olyan szégyenteljes helyzetben vagyunk, hogy néhány polgártársunkat falhoz kéne állítani”.

Nyitóképen: Adam Delimhanov egy korábbi propagandavideóból. Forrás: Képernyőfotó.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zpmalta
2023. június 02. 22:44
Ebben a verekedésben minden pofon jó helyre megy.
Katakomba
2023. június 02. 18:47
Van ebben némi igazság.
need-info
2023. június 02. 11:31
Én helyette Dancsó Péter videót ajánlom, ő korunk igazi hőse. Videói kipukkadnak az intelligenciától.
kispolgarigrofo
2023. június 02. 09:58
csináljanak nyilvános boxmeccset mint az igazi tiktokerek meg youtube sztárocskák
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!