Prigozsin „bohócoknak” nevezte az orosz katonai vezetőket

2023. június 01. 21:03

Wagner-csoport alapítója azt is bejelentette: emberei június 5-én végleg elhagyják Bahmutot.

2023. június 01. 21:03
null

Jevgenyij Prigozsin az Independent szerint azt nyilatkozta, hogy a Wagner-csoport tovább harcolna Ukrajnában, ha az emberei egy külön frontszakaszt kapnának anélkül, hogy az orosz fegyveres erők nagy részét irányító „bohócoktól” kellene függeniük. A 62. születésnapját csütörtökön egy kiképzőtáborban ünneplő Prigozsin azt is megerősítette, hogy emberei

június 5-én végleg elhagyják a kelet-ukrajnai Bahmut városát, miután átadták azt az orosz hadseregnek.

„Ha az egész hadsereget bohócok fogják vezetni, akik „hússá változtatják” az embereket, akkor mi nem veszünk részt benne” – mondta Prigozsin, aki ismert a háború vezetéséről szóló nyers, gyakran káromkodással teli kommentárjairól.

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2023. június 02. 01:54
Itt is manipulálta valaki a lájkolást. Érdekes...
lájkbajnok
2023. június 02. 01:16
Kabaré ez a ruszki horda.
NDAP1945
2023. június 01. 22:48
Jól döntött Putyin hogy elkezdte ezt a különleges katonai hadműveletet, lassan kiderül hogy az egész orosz hadsereg egy vicc kategória
robertdenyiro
2023. június 01. 22:38
Meg kell hagyni, jól nyomja az öreg a kamu konfliktusos sztorikat. A nyugati libnáci média meg kétpofára zabálja ezeket a műkabaréjeleneteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!