Íme, eddig jutottak előre az ukránok

2023. június 13. 14:22

Az ukrán hadsereg sikeres ellentámadást indított el a front három szakaszán.

2023. június 13. 14:22
null

Az ukrán hadsereg sikeres ellentámadást indított el a front három szakaszán, amely területi nyereséget jelent számukra – írta meg az amerikai Hadtudományi Intézet (ISW) a legfrissebb jelentésében.

Anna Malyar védelmi miniszterhelyettes arról számolt be, hogy az ukrán hadsereg

6,5 kilométert haladt előre Donyeck és Zaporizzsja irányában,

ezzel pedig 90 négyzetkilométernyi területet foglaltak vissza az előző héten.

***

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Andrew Marienko

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 14. 09:50
Szigetvárnál, Szulejmán naponta annyi lövedéket lőtt ki ,amennyi tech. lehetséges volt. Szegény Nikola Subasic,meg várta a lehetetlent. A Zeit nem neki arbeitolt.
Unknown
2023. június 14. 02:06
Zelenszkij valójában orosz és Putyin embere. Nem? Csak az lehet, ha így ledaráltatja az ukránokat!
remi
2023. június 13. 21:37
A communist nyúz netwörk (szíenen) mai cikke szerint a hoholok már az egyik csodafegyverből (bredli) átadott készletek majdnem 20%-át elbukták, eddig (alighanem inkább többet, bár a színenen emlegetett 16 nem egy irreális adat) és még kurva sok kilométer van hátra Melitopolig. Viszont a szíenen szerint a zellentámadás ezerrel dübörög tovább. Döglött nagymacskákról elegánsan nem nagyon van említés, ezt meghagyják az abrams-árusoknak.
Menhetten
2023. június 13. 20:05
Jún. 13: Okos húzás. Az ukránok EGY PUSKALÖVÉS NÉLKÜL foglalnak el 2 települést! Slava Ukraini! https://www.youtube.com/watch?v=2DrFrKDBgf8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!