Az ukránok lelepleztek egy orosz kémet

2023. június 14. 17:56

Az is kiderült, hogy milyen céljai voltak a „téglának”.

2023. június 14. 17:56
null

Lelepleztek egy orosz besúgót, aki az ukrán ellentámadás pontos irányáról akart részleteket kiszivárogtatni – írta meg az Unian.

Az ellenség egyéb feladatai is kiderültek.

Információkkal kellett volna szolgálnia

az oroszoknak a védelmi erők külföldi fegyvereinek és haditechnikai eszközeinek a frontvonalra történő szállítása útvonalairól is.

A lap az Ukrán Biztonsági Szolgálat honlapján értesült az eseményekről, ahol közölték, hogy a katonai elhárító szolgálat többlépcsős műveletet hajtott végre Dnyipró megyében, mikor leleplezték az orosz ügynököt.

***

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/AP/Vadim Ghirda

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. június 15. 06:24
Ezzel azt a látszatot akarják kelteni, mintha az oroszoknak nem lenne műholdja. Egyébként folyamatosan hurcolják el az oroszajkú polgárokat, elég, ha a szomszéd feljelenti. A hadműveletek kezdetekor odáig mentek, hogy meglincselték, aki piros ruhában volt.
Boruss Demeter
2023. június 14. 20:09
1944. március 17. Strilitz magányosan sétált az erdőben a titkos rádióadóhoz, amikor recsegést hallott a sűrűből. -Legközelebb fegyvert is hozok magammal! -gondolta Strilitz. -Legközelebb...? -gondolta a a medve.
Kanóc
2023. június 14. 19:53
Hangulatjavító jelentések a lakosság számára.
Box Hill
2023. június 14. 19:19
És mennyi van még, akiket nem lepleztek le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!