Kizárná Magyarországot a NATO-ból egy lengyel tábornok

2023. június 12. 12:09

„Ha Orbán zsarolni akarja a NATO-t, akkor Magyarországot ki kell zárni a szövetségből” – mondta Waldemar Skrzypczak.

2023. június 12. 12:09
null

A lengyel szárazföldi erők egykori parancsnoka, Waldemar Skrzypczak tábornok az ukrán Ukrinformnak adott interjút.

Waldemar Skrzypczak erősen kritizálta hazánkat. „Ha Magyarország Putyin oldalán áll, akkor sárga lapot kellene mutatni neki, és közölni vele, hogy ha nem változtat az álláspontján, akkor kilép a NATO-ból” – fogalmazott.

Ebben a szervezetben nem lehetnek olyan országok, amelyek mindkét oldalon játszanak” – foglalta össze a tábornok.

***

Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Tytus Zmijewski

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. június 13. 13:04
Nem fordítva van!? Magyarország nem tett semmi feltételt, nem követelt semmit, egyesek fenyegetnek kizárással ha nem teszünk a kedvükre, na ez a zsarolás! Szövetség nem feltétlenül a seggnyalásról,bólogatásról szól, azt a vazallus teszi. Miért nem pofáztál amikkor velünk úgy viselkedtek mint ahogy neked sem tetszett volna?-Pőcsike
BAJA
2023. június 13. 07:43
nedves álmok
kaffogó hebrencs
2023. június 12. 19:38
Ezért nem érdemes bevodkázva interjút adni.
lyon
2023. június 12. 19:37
"...A lengyel szárazföldi erők 'egykori' parancsnoka.... " Az alapján, ahogyan nyilatkozott nagy az esély, hogy valami gyakorlati bemutató alatt annak idején légnyomást kaphatott szegény és úgy maradt. Van esély rá, hogy ezek miatt "egykori", de ha ilyeneket mond akkor nem is csoda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!