Megan Fox totál kiakadt a gyereknevelési módszereit kritizálókra: „Rossz boszorkánnyal b*szakodtok!”

2023. június 11. 14:57

Egy kongresszusi képviselőjelölt állítólag tanúja volt annak, hogy az egykori pár két gyermeke azt mondta: anyjuk arra kényszerítette őket, hogy lányruhákat viseljenek.

2023. június 11. 14:57
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Megan Fox amerikai színésznő és modell három fiúgyermeket nevel, és a közösségi médiában megjelent képek alapján a mindhármukat fiát lány kezeli. Ezzel kapcsolatban Ben Shapiro konzervatív politikai kommentátor a Twitter-oldalán azt írta: „A hollywoodi genetikai szűk keresztmetszet az evolúciós biológia egyik nagy rejtélye. Vagy ez egy társadalmi fertőzés, amit az elcseszett szülők táplálnak. A kettő közül az egyik.” 

Megan Fox most dühösen vágott vissza azoknak, akik szerint kényszeríti a gyerekeit arra, hogy női ruhában járjanak. A cikkből kiderült, hogy Brian Austin Greennel nevelik három gyermeküket – számolt be a Daily Mail.

Robby Starbuck, aki 2022-ben indult kongresszusi képviselőnek, azt állította, hogy tanúja volt annak, hogy az egykori pár két gyermeke azt mondta: anyjuk arra kényszerítette őket, hogy lányruhákat viseljenek, miközben dadusuk megpróbálta vigasztalni őket A 34 éves kaliforniai republikánus Starbuck azt írta: ugyanabban a zárt közösségben élt, mint a híres család, és hogy a gyerekeik a parkban együtt játszottak. 

Fox ezen nagyon felhúzta magát, és bírálta  Starbuckot, amiért a gyerekeket eszközként használja. Hozzátéve, hogy a gyermekei nemi identitásának kihasználása nem ildomos dolog egy politikai kampányban.  „Rossz boszorkánnyal ba*zakszol” – jegyezte meg. 

***

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dzsozy
2023. június 12. 10:18
Az ura nem tiltakozott a gyerekek torz nevelése ellen.
Szilágyi Miklós
2023. június 12. 07:37
"...és a közösségi médiában megjelent képek alapján a mindhármukat fiát lány kezeli." Egy ilyen fontos témában azért lehetne normálisan fogalmazni.
xantax
2023. június 12. 04:57
Legyenek olyan kedvesek a szerkesztőségnél, és olvassák végig a cikkeket még egyszer publikálás előtt a helyesírási hibák végett. Köszönöm!
MZperXXL
2023. június 12. 04:34
"..a közösségi médiában megjelent képek alapján a mindhármukat fiát lány kezeli..." Ilyen szintre csúszott a mandi??? Senkit sem zavar sem a szerkesztőségben, sem a tulajdonosok közül?????? Ennyit érdemlünk, ezt az igénytelenséget???????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!