Joe Biden megmondta: Putyin otthon is elvesztette a háborút

2023. június 28. 18:25

„Természetesen” Ukrajnában is vesztésre áll az orosz elnök, és közben páriává is vált.

2023. június 28. 18:25
null

A Reuters megírta, hogy Joe Biden leszögezte: Putyin páriává vált, otthonában is elvesztette a háborút, és Ukrajnában is. Egészen pontosan így fogalmazott az Egyesült Államok első embere: 

Wagner-lázadás után: megrendült vagy megerősödött Putyin hatalma? - Harctér Különkiadás

A Wagner egy nap alatt hősökből árulók csoportjává vált. Harctér különkiadás: a hétvégi események és a hatások elemzése, értelmezése Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel és Bendarzsevszkij Antonnal, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatójával.

Nyitókép: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2023. június 29. 08:50
https://m.youtube.com/watch?v=AOCD0_YmsZQ
ringwoodite
2023. június 29. 06:29
Te akartal reflektorfenybe kerulni te bolond Joska. Most az egesz vilag lathatja hogy naprol napra hogy leszel egyre demenensebb, bolondabb, hogy veszted el az itelokepesseged, egyszeruen fossa es szarra valsz, megpedig ugy hogy mindenki lathatja az egesz vilagon hogy semmit ero leepuloben levo bolond vagy csupan. De te vallaltad hogy kirakat babu legyel! Nem sajnalunk!
Jospehe998
2023. június 28. 21:46
Szerinte meg Iránban is vesztésre áll.
muldika
2023. június 28. 21:06
Azért elég megalázó lehet azzal a tudattal éltetek, hogy egy 80 éves, szerintek szenilis vénember, éri el a követezőket: - teljesen megfordítja az orosz-ukrán háború menetét, és a NATO országokat egyesíti és katonailag, gazdaságilag és diplomáciailag is szétveri az oroszokat és felmossa Putyinnal a padlót. -A NATO-t, Ukrajnát, Balkánt, Közép-Ázsiát, Dél-Kelet Ázsiát, Indiát a maga oldalára állítja Oroszország és Kína ellenében. - A COVID-ból is annyira jól jön ki USA, hogy további 20 évre biztosítja a gazdasági és katonai hegemóniáját, miközben lebénítja Kínai gazdaságot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!