Transz aktivisták próbálták ellehetetleníteni Izraelben a gyermekek nemváltását ellenző szerzőt

2023. június 05. 12:39

„Megfenyegették a két nagyobb tel-avivi helyszínt, hogy mondják le az előadásomat” – tweetelte Abigail Shrier.

2023. június 05. 12:39
null

Transzaktivisták akarták megakadályozni Abigail Shrier amerikai újságíró előadását, amellyel a 2020-ban megjelent Visszafordíthatatlan károk”című könyvének héber nyelvű fordítását népszerűsítette volna – olvasható a jns.org portálon. Sella Meir, a héber kiadó először a ZOA House kulturális központban akarta megtartani a könyvbemutatót, majd áthelyezte a Social Space-be, egy másik tel-avivi helyszínre, majd végül Tel-Aviv keleti határán fekvő kisebb Ramat Gan városában tudták megtartani a rendezvényt.

és azzal fenyegetőztek, hogy bojkottálják ezeket a helyszíneket az egész PRIDE-hónap [június] alatt, ha megengedik, hogy beszéljek” – tweetelte Shrier május 30-án. Több százan vettek jegyet, és száz embert kellett elküldeni a kisebb helyszín miatt, mondta. Bár a héber kiadó megpróbálta titokban tartani a Ramat Gan-i helyszínt,

az aktivisták felfedezték, és kint tiltakoztak.

„A résztvevőknek több száz feldühödött tüntető tömegén kellett keresztülmenniük, akik sikoltoztak, dudáltak és doboltak. A résztvevők tudták, hogy odabent zavargások lehetnek, és azok is voltak” – mondta Shrier.

Shrier könyvét itthon az MCC Press adta ki. Írtunk róla recenziót. A szerzőnek a könyv kiadásával és terjesztésével is meggyűlt a baja, a transz aktivisták mindkettőt megpróbálták megakadályozni.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2023. június 06. 14:27
Hogy "előhozakodjak" én is, serdülőként eljátszottam én is a gondolattal hogy a másik nemhez tartozzak. Egyrészt kíváncsiságból, "hülyéskedésből", másrészt mert "tudatalatt" féltem a katonaságtól, nem éreztem magam képesnek rá. Ez nőkre is igaz, tudatalatt a szűléstől rettegnek. Ezért tudom mondani hogy ha valakinek a gyereke "előhozakodik", akkor alaposan körül kell nézni a következő dolgok környékén: - olyan pszichológust keresni aki az ok feltárását keresi és a helyes irányba terelést, nem a "hülyeség maximális kiélését". - megnézni milyen hormonhatású kémiai anyagokkal került kapcsolatba a gyerek. A veszélyes anyagok listája végtelen: lágyító szerek gyerekjátékokban, lakberendezési tárgyakban. Edzőtermi doppingszerek. A szexuális játékokba akarattal teszik bele, egyes sikosítószerek kimondottan azok! Élelmiszerek (szója, édeskömény, stb). - van-e helyes énképre esélye a gyereknek? Van-e férfi, van-e nő akire felnézzen, példaképnek tekintse? Írassuk be például szalontánc órára, ahol a nemi szerep hangsúlyt kap és sikerélménye lesz abban a szerepben amit a Természet neki szánt. Nem kell megvárni amíg a társadalom perifériájára sodródik a fiatal. Ha rossz társaságba keveredett, akkor már késő, csak aktivista lehet belőle. Tudom, a lista nem teljes, de itt most csak ennyit.
Pusikas
2023. június 06. 07:26
Ime egy, csodás példa az elfogadásra! Hisz azért tüntetnek éjjel nappal nem?
fabulon a bőre őre
2023. június 05. 18:27
MINDENKINEK! Nincs genderezés. Á, dehogy. Egyébként nincs transznő és férfi, csak férfi és nő. Nincs transzfóbia sem. Azért sem, mert a visítozók még nem lőnek, bár már vannak tiktok-videók és gépfegyveres pólók transzoknak, kivéve azt, amelyik az iskolájában 3 gyereket és 3 felnőttet kaszabolt le, mielőtt "ne mozogj" felkiáltással belé nem eresztették a tárat. https://twitter.com/realDailyWire/status/1664424891372941312 It's the movie they really don't want you to see: #WhatIsAWoman? Watch the explosive documentary starring @MattWalshBlog 169.9M Views
KBA98
2023. június 05. 16:55
Emlékezzetek az "Ember tragédiája"-ra ! Soros megvalósította, már lassan a falanszter jön. Musk már engedélyt kapott az emberi agyba való csip beültetéshez! Mi jöhet még? A gender elmélet meg pont arra való, hogy ne szaporodjanak az emberek, kerül, amibe kerül. Valakik kitalálták, hogy 500 millió ember maradhat a többi kuka! A 3 éve tartó Covid micsoda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!