Horror: négy gyereket, egy halottat és drogokat találtak egy transzgender partin

2023. június 24. 05:10

Brutális állapotokat találtak a tűzoltók egy bostoni alagsorban.

2023. június 24. 05:10
null

Négy, 5 és 10 év közötti gyereket, drogokat, szexjátékokat és egy halott nő testét találták a hatóságok egy dél-bostoni házban szombat éjjel, ahol épp transzgender drag partit tartottak – írja a Boston Herald, a Daily Mail és más lapok.

A hat résztvevő, akik nőnek öltözött férfiak voltak, nem voltak együttműködőek, és tagadták, hogy gyermekek is jelen lettek volna.

A gyermekekre egy külön, szűk és mocskos szobában találtak rá, amiben bűz terjengett; egy parókás férfi vigyázott rájuk. Erin Murphy városi tanácsos azt mondta az NBC-nek, hogy a hat résztvevő meg akarta akadályozni, hogy a tűzoltók megtalálják a gyerekeket.

Hozzátette: a lakásban nagy volt a rendetlenség, a kosz, valamint tele volt szexjátékokkal és drogos kellékekkel.

Egyelőre nem tudják, mi okozhatta az ott talált nő halálát. A résztvevő felnőttek és a gyermekek közti viszony egyelőre tisztázatlan.

Fotó: Google Maps / Daily Mail

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 10. 15:30
Hetekig kinoznam ezeket....középkori kinzoeszkozokkel+ ujkoriakkal is....szerintem ez megtörtént,a degeneralt agyuak ezt teszik a gyerekekkel....
BAJA
2023. június 26. 05:34
á ez nem az, ez más, a buiz a barátod
Akitlosz
2023. június 24. 18:28
Ez a történet már megint nem kerek. Miért járnak tűzoltók ilyen partira? Hogyan kerültek oda? Ezt az újságot persze a transzhülyeség miatt izgatja ez a történet.
Karvaly
2023. június 24. 10:54
Biztos nem igaz a hír, hiszen már annyi helyről hallottuk, hogy az LMBTG közösség csupa elfogadó, vidám, egymást támogató, a mások szabadságáért kiálló emberekből áll. Ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!