Euronews: Az USA a saját fegyvereiből küld újabb csomagot Ukrajnának

2023. június 14. 07:11

A háború kitörése óta ez a 40. katonai készletlehívás, amelynek keretében az Egyesült Államok támogatja a hadban álló országot.

2023. június 14. 07:11
null

Újabb 325 millió dolláros katonai támogatást nyújt az Egyesült Államok Ukrajnának – adta hírül az Euronews a washingtoni külügyminisztérium közleményére hivatkozva. Az amerikai készletekből lehívott katonai csomag tartalmaz légvédelmi eszközöket, lőszert HIMARS rakétarendszerekhez és egyéb tüzérségi eszközökhöz, valamint páncélozott járműveket.

Az ukrajnai konfliktus kezdete óta ez a 40. katonai készletlehívás, amelynek keretében az Egyesült Államok fegyvereket és eszközöket ad Ukrajnának.

Nyitókép: FADEL SENNA / AFP

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2023. június 14. 15:06
Z "Szánalmas a vergődésed, már az ittenieknek is elege van belőled, nem veszed észre?" Nektek dollárellenség által fizetett hazaáruló bérkommentelő prosti kurva cselédeknek elhiszem, hogy elegetek van belőlem... :-DDD Nem bírjátok elviselni, hogy a földbe döngöllek benneteket mint egy kutyaszart... Rohadék nemzet/hazaáruló náci ukránokat szopó csicska cseléd vagy!!! Vergődjél és nyomjátok a dislájkokat agyhalott zombi!!! IMÁDOM!!! :-DDD
Zolotarjov
2023. június 14. 11:31
Kínai öröm..
18.0 fok
2023. június 14. 09:58
miért? eddig más fegyvereit küldte? a mandiner szerkesztője megint képességei határait feszegeti. és újra elbukik.
amca
2023. június 14. 09:54
Azt értjük ,hogy a Jusa küldi a feleslegeset. Meddig tart a felesleges?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!