Daniel Freund kiakadt: szerinte undorító, nyílt antiszemitizmus van Magyarországon

2023. június 19. 18:19

„Egy amerikai – zsidó családba született – milliárdos képviseli az univerzum minden gonoszságát. Ez az Orbán-kormány hivatalos kommunikációs vonala” – fogalmazott Freund.

2023. június 19. 18:19
null

Daniel Freund a Twitteren fakadt ki azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök is reagált arra a hírre, hogy Soros György átadta birodalmát a fiának.

„Egy amerikai milliárdos – zsidó családba született – képviseli az univerzum minden gonoszságát. Ez az Orbán-kormány hivatalos kommunikációs vonala” – fogalmazott Freund.

Hozzátette: „Lehet, hogy némelyek azt állítják, hogy mindez csak pofátlanság. De szerintem ez nyílt antiszemitizmus. Undorító.”

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Regisztráló szeméy
2023. június 24. 20:53
Egyszerű megoldása van ennek: DURR, EGY KURVA NAGY POFON!
bagira
2023. június 20. 19:30
Zsidókat euban nyugaton üldözik égették náluk van rasszizmus kirekesztők . Magyarországra nem tudnak felemlíteni hasonlót .
vicomt
2023. június 20. 15:32
Dániel pedig húzzon a brüsszeli idiótákhoz. Nemsokára eltűntök. Egy év múlva senki sem fog rád emlékezni. Hát miről is emlékeznének? Hogy buzi vagy? Hogy hülye vagy? Úgy utálunk, mint a szart. Ennyi.
tapir32
2023. június 20. 13:50
Az antiszemita jelzővel való felelőtlen dobálózás a fasizmus és a nácizmus bűneinek és a holokausztnak a relativizálását jelenti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!