Rossz magaviselete volt, meglőtt egy tanárt egy általános iskolai diák Boszniában

2023. június 14. 10:38

A rendőrök elfogták az ifjú lövöldözőt.

2023. június 14. 10:38
null

Súlyosan megsebesített egy általános iskolai tanárt egy diák szerdán az északkelet-boszniai Tuzla melletti Lukavacon – közölte a Dnevni Avaz című boszniai hírportál.

A lövöldözés tényét megerősítette a település polgármestere is, aki közölte, egyetlen diák sem sebesült meg a támadásban. Edin Delic hozzátette: több sebesült is van, de egyikük sem gyerek. A polgármester arra kérte a szülőket, hogy nyugodjanak meg, és ne keltsenek pánikot, nehéz nap ez az iskola és a település számára.

 A tájékoztatás szerint a tanárokra egy fiatalkorú fiú, az iskola korábbi diákja lőtt rá, akit rossz magaviselete miatt tanácsoltak el az iskolából. A fiút a rendőrség elfogta.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. június 14. 11:56
Kakadu meg az összes lövöldöző balkáni államot hozná az EU-ba.
need-info
2023. június 14. 11:20
Szerencsére nem rendezett vérfürdőt és a tanárt se bírta lelőni. Javaslatom : 10 év kényszermunka szénbányában.
Nehidd El
2023. június 14. 11:08
"a tanárokra egy fiatalkorú fiú, az iskola korábbi diákja lőtt rá, akit rossz magaviselete miatt tanácsoltak el az iskolából" Utólag is igazolást nyert, hogy a fenntartásaik nem voltak alaptalanok.
ToIeranciaterror
2023. június 14. 10:49
"ifjú lövöldöző" hitler jugend? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!