Őrizetbe vettek egy sofőrt, aki többször nekiment a Fehér Ház körüli biztonsági akadályoknak (Videó)

2023. május 23. 07:42

A férfi egy fehér U-Haul feliratú teherautót vezetett.

2023. május 23. 07:42
null

A washingtoni rendőrség hétfő este őrizetbe vett egy férfit, aki teherautójával kétszer nekiütközött a Fehér Ház körüli biztonsági útakadályoknak a Lafayette téren – közölte Anthony Guglielmi, az amerikai titkosszolgálat szóvivője.

A szóvivő Twitteren számolt be az esetről, ahol leírta,

A környéken több utat és járdát lezártak, a közeli Hay Adams nevű szállodát a titkosszolgálat kérésére kiürítették.  A WUSA nevű helyi televízió videófeléből kiderül, hogy egy dobozos felépítményű, U-Haul feliratú teherautót vezetett a férfi. A közösségi médiában megosztott videókon jól látszik, hogy az első ütközés után a férfi másodszor is nekimegy az akadályoknak.

A washingtoni tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy hétfő este, helyi idő szerint 21 óra 40 perckor érkezett hozzájuk egy bejelentés az esetről. „Minden egység készenlétben áll, hogy segítse a bűnüldöző szerveket bármiben, amire szükségük van a nyomozáshoz” – tette hozzá Vito Maggiolo szóvivő.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. május 23. 14:42
Teljesen organikus és full valódi támadás lehetett, a bérteherkocsiban már megtalálták a horogkeresztes zászlót is. (komoly) Az FBI már oda sem figyel a forgatókönyvek megírásánál.
hakos
2023. május 23. 12:27
Micsoda diktatúra. Az illető egy hős, csak azt akarta elérni, hogy az újságírók bármikor kérdezhessék a kertben sétálgató elnököt. Mert ugye egyébként nincs sajtószabadság.....
Thorin
2023. május 23. 10:32
minden szava hazugság ennek a cikknek, csakis dittaturhákban van kordon a vezér körül, és csakis dittaturhákban lehetne kpni bármiféle büntetést ennek a nemlétező akadálynak a piszkálásáért, egy demokráciában, főleg annak szent forrásában bármit meg lehet tenni szabadon, amíg trump ellen teszed...
Obsitos Technikus
2023. május 23. 10:26
Biztonsági akadály? Micsoda diktatúra.. Mit szól ehhez a népi köcsögkészítő és bandája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!