Előkerült az ukrán hadsereg főparancsnoka

2023. május 25. 17:42

Már mindenféle teória született róla, az oroszok szerint nyoma veszett, mások szerint súlyosan megsérült. Most jelentkezett Valerij Zsaluzsnij.

2023. május 25. 17:42
null

A Mandiner is beszámolt Valerij Zaluzsnij esetéről. Ő az ukrán fegyveres erők főparancsnoka, akiről egymásnak élesen ellentmondó információk jelentek meg: az oroszok szerint eltűnt, egyesek szerint súlyosan megsebesült, az ukránok pedig állítják: a tábornok a helyén van, teszi a dolgát. 

A rejtély azonban megoldódni látszik, Twitterre nemrégiben ugyanis felkerült egy felvétel, úgy tűnik, az ukrán vezérkari főnök életben van, és nem látszanak rajta súlyos sérülések.

Nyitókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PlutarkhoszCatoMedHabilDebil
2023. május 26. 10:18
Honnan tudjuk, hogy ez a felvétel nem hetekkel ezelőtt készült? Majd akkor hiszem el, hogy még mindig él, ha egy aznapi újsággal a kezében mutatkozik. Zelenszkíj politikai, katonai stratégiai ellenfele, a katonái szeretik, jó katona, főnök hadászati szakértő. Volt elég ok az eltüntetésére.
Igazszó
2023. május 26. 08:33
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan, mint a zsidó, meg a hohol.
Katicza
2023. május 26. 03:39
Nagyon gyenge ez a produkció a hoholoktól. Nagyon erőltetett az a mosoly, a jobb kéz sem megy, majdnem kiesik a bele tett toll. Sok erőfeszítésbe tellett így beültetni és felvenni azt a 15 másodpercet. Úgyis ki fog derülni az igazság, hiába gyógyul meg bizonyos szintig, a szerzett fogyatékosságok látszani fognak később is. Kíváncsi leszek, mikorra gyártanak legközelebb vele használható 15 másodpercet ami kell az önbecsapáshoz.
krampus
2023. május 26. 02:13
Szoltak az AI-nek, hogy kene egy video rola!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!