Pánikol egy amerikai üzletlánc, el akarják kerülni a Bud Light-féle LMBTQ-s bezuhanást

2023. május 25. 17:01

Annyira nem jövedelmező a „Pride-marketing”, hogy a Bud Light esete már elrettentő példának számít.

2023. május 25. 17:01
null

Pánikolni kezdett az amerikai Target üzletlánc a Pride-hónap miatt – írja a Fox News. Június a Pride hava az Egyesült Államokban, ennek ellenére a Target úgy döntött, egyes boltjaikban (főként a déli részeken) inkább félreeső helyekre pakolgatják az LMBTQ-val kapcsolatos árukat. Az ok: el akarják kerülni a Bud Light sorsát. 

Mint arról a Mandineren is írtunk: a Bud Light, Amerika legnagyobb sörmárkája úgy döntött, egy transznemű tiktokerrel kezdi magát reklámozni. Az eredmény: már egy hét alatt is óriási bezuhanást mértek a Bud Lightnál, az internetet pedig elöntötték a videófelvételek, amelyeken az látható, hogy senki sem áll sorokban a Bud Lightot áruló pultok előtt. 

A Fox Newsnak nyilatkozó bennfentesek szerint „vészhelyzeti” telefonhívásokat kaptak menedzserektől, hogy azonnal rendezzék át a boltokat, az LMBTQ-árukat pakolják a boltok hátsó részébe, próbababákra ne tegyenek semmilyen ruhát, és lehetőleg a Pride-szimbólumokat is minimalizálják.

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / AFP. Illusztráció.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz Pitykéz
2023. május 26. 22:03
nem veszünk ilyet! Még hamisítvány sem!
Reszelő Aladár
2023. május 26. 15:26
Ez van, ha egy 5%-os kisebbségnek akasz minden áron megfelelni.
masikhozzaszolo
2023. május 26. 09:32
Bedugta a majom a kezét a dobozba.
Kormánypárti2
2023. május 26. 08:00
Ebben nekem csak azt tetszik, hogy az ilyen szarságokra rácuppanó profithajhászok, maguk bizonyítják be, hogy a nagy többség nem kér az idiótaságaikból, mert normális és nem tűri az aberrációt. De minden mesterségesen fújt agybaj így végzi. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!