Eldőlt: Szánthó Miklóssal egészül ki az USA legfontosabb republikánus szervezetének tanácsadó testülete

2023. május 18. 16:49

„Az Alapjogokért Központ kulcsszerepet játszik a konzervatívok közötti kapcsolatok kialakítására irányuló Atlanti-óceánon átívelő törekvésekben” – közölte a New York Young Republican Club elnöke.

2023. május 18. 16:49
null

„Az Alapjogokért Központ kulcsszerepet játszik a konzervatívok közötti kapcsolatok kialakítására irányuló Atlanti-óceánon átívelő törekvésekben” – közölte a New York Young Republican Club. Gavin Wax, a szervezet elnöke csütörtökön közölte: a magyar jobboldali intézet vezetője:

Szánthó Miklós is csatlakozik a szervezet tanácsadói testületéhez.

A döntés kapcsán hangsúlyozták, hogy a tanácsadók között kiemelkedő konzervatív gondolkodók vannak, akik kijelölik a New York-i, fiatal republikánusokat tömörítő szervezet prioritásait. „A NYYRC igazgatótanácsa biztosra veszi, hogy Szánthó Miklós csatlakozása nagyban elősegíti a Klub célkitűzéseinek megvalósítását” – fogalmaztak.

Fotó: Földházi Árpád 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szép Júlia
2023. május 19. 09:06
"Szánthó Miklóssal egészül ki az USA legfontosabb republikánus szervezetének tanácsadó testülete" Az USA mégiscsak a lehetőségek országa. :) A Fidesz megélhetési politikusoktól kezdve a Keresztapákig megtalálják a számításukat ott. De akkor, miért kell Fidesz lelkecskéim ócsárolni Amerikát? A hálátlan türelmetlenek.
Pelso j.
2023. május 19. 05:56
szegény fiatal republikánusok, majd rájönnek.
-Zsolt-
2023. május 19. 01:25
Bevásárolták ezt a palit oda? Minek? Hogy bőröndbe vigye a guruló forintokat, a magyar adófizetők pénzét az amerikai konzervatív párt külföldi kampányfinanszírozásként? Fújj! Forintjobboldal! 🤣🤣🤣🤣🤣
Pierre
2023. május 18. 19:20
diktatúra-export. Akadnak érdeklődök a termékre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!