A brit hírszerzés szerint Oroszország csak reagálni tud Ukrajna lépéseire

2023. május 31. 09:26

A brit védelmi minisztérium szerint az oroszok tartalékerőket fognak majd mozgósítani az ukrán ellentámadás miatt.

2023. május 31. 09:26
null

A brit védelmi minisztérium a Twitter-oldalán több új információt közölt. Idén május eleje óta Oroszország egyre inkább átengedte a kezdeményezést a konfliktusban, és inkább reagál az ukrán fellépésre, mintsem aktívan haladna saját háborús céljai felé.

A brit hírszerzés szerint Oroszország kevés sikert ért el a feltételezett céljai elérésében,

azaz Ukrajna javított légvédelmének semlegesítésében és az ukrán ellentámadó erők megsemmisítésében. Oroszország mivel csak reagál az ukránok fellépésére, így az orosz parancsnokok valószínűleg megpróbálnak majd tartalékerőket létrehozni, és azokat olyan helyeken elhelyezni, ahol szerintük ukrán ellentámadásra kerül sor.

***

***

Nyitókép: AFP / Sefa Karacan / Anadolu Agency

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. május 31. 20:40
Most mondom, hogy NEM LESZ UKRÁN ELLENTÁMADÁS...! :) 1; Nincs mivel 2; Nincs kivel!
SigSauer
2023. május 31. 20:23
Psyops. Remélhetőleg nem ennyire hülyék a britek. Ukrajna már most is romokban, nyilván célravezető tovább mészároltatni a munkaképes generációt kamu ellentámadást szimulálva. Retteneresen rá fognak baszni még az ukránok, szerintem eddig semmi nem történt velük, ahhoz képest, ami jön. Egyébként meg ideje, hogy végre tönkreverjék őket és meneküljön zselé meg a bandája. Aztán lehet azokat is levadászni. Csak már látnám és lenne vége!
Igazszó
2023. május 31. 18:46
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan, mint a zsidó, meg a hohol.
eljolesz
2023. május 31. 18:17
A brit védelmi minisztérium szerint az oroszok tartalékerőket fognak majd mozgósítani az ukrán ellentámadás miatt. Eddig tavaszi ellentámadásról szólt a propaganda, de az olyan lett, mint Columbo felesége. Tessék mondani, kedves brit védelmiek, a következő ellentámadás nyári, őszi, vagy téli lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!