Letépte az ukrán zászlót, majd hatalmas pofont kapott az orosz képviselő (VIDEÓ)

2023. május 06. 09:13

Az incidensre Ankarában került sor a fekete-tengeri együttműködésről szóló tárgyalások folyosóján.

2023. május 06. 09:13
null

Durva ökölharc és pofozkodás tört ki Ukrajna és Oroszország küldöttei között a törökországi Ankarában csütörtökön a fekete-tengeri együttműködésről szóló tárgyalások folyosóján – számolt be a CBC News. A dulakodásról készült videót a közelharcban érintett ukrán delegált, Oleksandr Marikovski Facebook-oldalán tették közzé.  

– áll Marikovski az összetűzés utáni bejegyzésében. Az incidensre az előcsarnokban került sor, amikor az orosz küldött titkára, Valerij Sztavickij elragadta a fotózásra fenntartott ukrán zászlót, Marikovszkij pedig kitépte a kezéből, és közben megütötte az oroszt. A felvételt Ukrajna ENSZ-nagykövete, Szergej Kiszljicja hitelesítette.

Az esetről készült videót alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Képmetszet / Facebook

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2023. május 08. 15:37
Én a zászló mellett a kis pofozkodó fickó fejét is letéptem volna! Sajnos egy idősebb urat talált meg, aki feltehetően jóval gyengébb volt nála.
krampus
2023. május 07. 04:07
szlav belugy
kishal
2023. május 06. 16:24
Hülye orosz. Ezzel csak erősíti a velük kapcsolatos sztereotípiákat, szerte a világon.
Stingary76
2023. május 06. 16:03
"Durva ökölharc és pofozkodás tört ki Ukrajna és Oroszország küldöttei között" Semmiféle ökölharc nem volt. Az történt, hogy az orosz fickó mondta azoknak akikkel ott volt, hogy odamegy és elveszi a zászlót. Ott röhögnek közben (véleményem szerint, kollégái) az oroszok, hogy mekkora poén. Aztán jön amire nem számított, jól pofán bassza az ukrán pasas, az orosz fickónak meg hirtelen tele lett a gatyája, még csak vissza se ütött, úgy beszart, oda lett a nagy arc. Nem komázom úgy általában az ukrán vezetést és a politikusaikat, de az, hogy egy folyosón ott fotózkodik az ukrán zászlóval valaki, egy nemzetközi találkozón, ehhez aztán semmi köze senkinek. Mert ilyen találkozókon akárki fotózkodhat akárhogy, nem még odamenni és kitépkedni a kezéből a zászlót. Amilyen gyáva szar volt az orosz illető, még azt is kinézem belőle, hogy feljelentést tesz testi sértés miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!