Egy busz tetején állva jelentette be győzelmét Erdogan (VIDEÓ)

2023. május 28. 20:57

A török elnök azt hangoztatta, a választás győztese Törökország és mind a 85 millió állampolgára.

2023. május 28. 20:57
null

Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap Isztambulban az elnökválasztás részeredményeire alapozva bejelentette győzelmét, és köszönetet mondott minden állampolgárnak, aki az elkövetkező öt évre is rá bízta az ország irányítását. Erdogan, aki egy busz tetejéről intézett beszédet híveihez, azt hangoztatta, hogy a választás győztese Törökország és mind a 85 millió állampolgára.

A török Legfelsőbb Választási Tanács (YSK) részeredményei szerint, a szavazatok 75,42 százalékos feldolgozottsága mellett Erdogan 53,41 százalékkal áll az élen. Az ellenzéki jelölt, Kemal Kilicdaroglu, a Köztársasági Néppárt (CHP) elnöke e részeredmény szerint a voksok 46,59 százalékát kapta meg.

Erdogan beszédében hozzátette: a CHP vélhetően számon kéri Kilicdaroglun a vereséget.

A bejelentésről készült felvételt alább tekinthetik meg:

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stug
2023. május 29. 08:48
"Busz tetején állok körbevesznek jó barátok Körbevesznek jó barátok és rosszak Busz tetején állok így könnyen eltaláltok Így könnyen eltaláltok, rosszak Ha egyszer odébbállok A busz tetejéről majd hiányzok Rám többé nem találtok, rosszak" /Edda: A Busz/
fado
2023. május 29. 08:47
Ördög is ott ünnepelt
letsgobrandon
2023. május 29. 07:57
moslékgyász :DDDD
salamonhihii
2023. május 29. 07:02
Salala....ez diktátor legalább gépesítette magát...,nálunk Sálasinak csak a sámli maradt höhöö.... Kacsinszki mondá :Orbánnal együtt lovakat lopni vannak - Magyar-lengyel "lótolvaj" szövetségről ír a Reuters A tudósításban idézik Orbán Viktort, aki Krynicában azt mondta, "a magyarok örömmel lopnak lovakat a lengyelekkel", és azt írják, mióta Lengyelországban a Jog és Igazságosság kormányoz, "Európa rakoncátlan nacionalista mostohagyerekének" végre van egy barátja az EU ban-..Úgy tartja a mondás, hogy ha valakiben megbízol, akár lovat is lophattok együtt. A magyarok örömmel lopnak lovakat a lengyelekkel – tréfálkozott Orbán Viktor. meg az EU lova fasa höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!