Ezért kell véget érnie a háborúnak Ukrajnában Verhofstadt szerint

2023. május 17. 07:50

A belga EP-képviselő szerint Oroszország szomszédai nem lehetnek nyugodtak, amíg „Moszkvában nincs demokrácia”.

2023. május 17. 07:50
null

Egy kontrasztos fotót osztott meg nemrég Twitter-oldalán Guy Verhofstadt. A fotón az ukrajnai Bucsa városa látható a harcok előtti békeidőkben és a háború poklában.

A belga EP-képviselő a fotómontázshoz azt írta kísérőszövegként, hogy „Bucsa előtt és után... EZ az, amiért Oroszország szomszédai soha nem fognak megnyugodni,

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Guy Verhofstadt Twitter-oldala

***

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2023. május 17. 15:51
Vannak, akik párhuzamot látnak a koreai és az ukrajnai háborúk között. Ezek a háborúk nagyon elhúzódtak, és az érintett országok szétszakadásához vezettek. Most még csak az északi és a déli Koreát láthatjuk, de gondolhatunk a keleti, és a nyugati Ukrajnára is. A szemben álló felek sem változtak, bár a befolyásuk némileg változott. A csökkenő amerikai befolyást kompenzálja az EU belépése, bár az nem látszik, hogy ez elegendő lesz-e. Az idő mértéke az érintett feleket szemmel láthatóan nem érdekli, a várható végeredményt az érintett felek, mint realitást elfogadják.
kulszek
2023. május 17. 14:59
Le a Verhofstatáriummal!
Intar
2023. május 17. 14:43
Véget kell érnie verhofstadtnak.
szodabár
2023. május 17. 11:21
nem úgy volt, hogy eltakarodik a rengeteg lopása után? Ursula mennyit kapott a gyilkos a pfizerért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!