Díszdoktori címet adományozott a Harvard Karikó Katalinnak és Tom Hanksnek

2023. május 26. 15:51

Nem semmi társaságban a magyar biokémikus.

2023. május 26. 15:51
null

A Harvard Egyetem díszdoktorrá avatta többek között Karikó Katalint és Tom Hankset a Tercentenáriumi Színházban, írja a Harvard Gazette. A díjazottak között van egy Nobel-díjas, egy színész, egy biokémikus, egy történész, a Radio Bilingüe társalapítója és egy kitüntetett katonai vezető, olvasható a vg-n.

Külföldi pályájának első állomása a Perelman School of Medicine volt, ahol az RNS immunrendszert aktiváló képességét vizsgálta, amely kikövezte az utat a Pfizer-BioNTech és a Moderna által kifejlesztett Covid-vakcinák előtt, idézi fel a lap.

Nyitókép: MTI/AP/Steven Senne 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imasi
2023. május 28. 18:29
Muki46 A Sino elvileg nem rns alapú.
imasi
2023. május 28. 18:27
Egry fészbuk, Fizer mellékhatás csoport. 115 ezer nő beszél menstruációs problémákról. Egyebek mellett.
Muki46
2023. május 27. 10:38
Karikót és bűntársait én fölakasztanám. Az mRNS vakcinák szívburokgyulladást, szívizom gyulladást és trombózist okoztak nagy számban, fiatal sportolók haltak meg és halnak meg miatta. A szert egyáltalán nem tesztelték, mielőtt ráeresztették az emberiségre.
kecsketenyeszto
2023. május 27. 08:20
Karikó nélkül mostanra kipusztult volna az emberiség. Oh, wait! Orbánt rég el kellett volna ítélni a nyilvános rémhírterjesztésért, amikor azt hazudta rádiós interjúban az egész országnak, hogy aki nem oltatja be magát az meg fog halni. Ennek ellenére találkoztam annyira buta fideszessel, aki még az egyértelmű mondatot is próbálta magának megmagyarázni, hogy kontextusban kell értelmezni. A dr. miniszterelnök úrnak kellett volna szabatosan fogalmaznia, hogy valóban van jelentős veszélynek kitett korcsoport és elhanyagolható kockázatú is. De láthattuk, hogy mindez szándékos volt és a fidesz teljes erejéből beoltatott volna bárkit, gyermekeket sem kímélve, másokat a kirúgással, fizetés nélküli ellehetetlenítéssel kényszerítve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!