Puffoghat az LMBTQ-lobbi: már egy törvény is tiltja a kiskorúakon végzett nemátalakító beavatkozásokat

2023. május 18. 06:27

Újabb eredményt ért el DeSantis Floridában a gyerekeket célzó LMBTQ-lobbival szemben.

2023. május 18. 06:27
null

Florida kormányzója, Ron DeSantis szerdán több LMBTQ-ellenes gyermekvédelmi törvényt is aláírt. Nyilvános beszédében azt mondta, „Florida a józan ész menedékhelyeként és a normalitás bástyájaként marad meg”.  

A kormányzó többek között azt a törvényt is aláírta, hogy Floridában megtiltják  a kiskorúakon végzett nemátalakító orvosi beavatkozásokat, a műtéti és gyógyszeres eljárásokat egyaránt, továbbá a jogszabály kimondja, hogy

az állam nem finanszíroz semmilyen nemváltoztató orvosi eljárást.

Egy másik jogszabállyal pedig azt emelte törvényre, hogy az iskolákban sem a tanárokat, sem a diákokat nem kényszeríthetik arra, hogy olyan, a nemre utaló névmást használjanak, amely nem egyezik a születéskori nemmel. Transznemű diákok sokszor elvárják az iskolájuktól, hogy a választott nemüknek megfelelően szólítsák őket, sőt, sok esetben maga az iskola írja ezt elő.

Továbbá a jogszabályok tiltják, hogy a gyerekeket drag show-kra vigyék, a nyilvános mosdókat illetően pedig ezentúl mindenki csak a saját biológiai nemének megfelelő mellékhelyiséget használhatja.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 21. 14:00
Ilyen faszságok csak a fidesz propagandistái agyában léteznek..
Ergit
2023. május 20. 14:27
Aki elhiszi, hogy a gyereknek 12 éves kora előtt már van szexuális vágya, az vagy elfelejtette a saját gyerekkorát, vagy nincs magánál! És ha egy fiú gyermek szeret babával együtt aludni, az nem lánynak képzeli magát, csak szereti a lányokat (szeretettel, nem szerelemmel!)! A KULCS! : Egyesek azt akarják elérni, hogy a fehér emeberek ne szaporodjanak. Ennek egyik módszere, hogy saját nemükhöz vonzódjanak, ill. ne akarjanak szexelni, elveszik teljesen a kedvüket, vagy fizikailag, vagy érzelmileg!!!!
NERbot
2023. május 18. 15:56
Röviden: mindenki Soros-bérenc hazaáruló, aki nem Orbán Viktorra gerjed szexuálisan.
Lajoss
2023. május 18. 08:36
A Sára Botondnak most kell bocsánatot kérni a nyóckertől az LMBTQ-hazugságokért..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!