Bocsánatot kért Elon Musk, de nem Sorostól

2023. május 18. 16:18

Nem gondolta meg magát a Tesla-vezér.

2023. május 18. 16:18
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Elon Musk hétfőn azt írta Twitter-oldalán: Soros György gyűlöli az emberiséget. Elárulta, az amerikai milliárdos Magnetóra emlékezteti.

Később arról is írtunk, mi vihette arra Muskot, hogy ilyet posztoljon: a Soros Fund Management negyedéves jelentéséből kiderült, hogy az alapkezelő eladta a birtokában lévő 13 ezer Tesla-részvényt.

Szerdán végül bocsánatot kért Elon Musk a posztja miatt:

Nagyon igazságtalan volt Magnetóval szemben”

– hangoztatta a Twitter tulajdonosa.

Kép forrása: Georg Hechmuth / AFP

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. május 21. 02:44
Soros György egy tehetséges ember. Azért is lett gazdag. És még az sem vitatható el tőle, hogy valahol jót is akar, vagy akart valaha. De ez már legfeljebb csak a saját korlátolt logikája és megalkotott eszméi szerint van így, miközben az egész világnak és emberiségnek árt a tevékenységével és a pusztulásba viszi vele. Amin már az egész emberiség sorsa múlik. Tény és való, hogy Soros György már csak súlyosan árt az emberiségnek. Fel kéne adnia, és átadnia a stafétát Elon Musknak. Ebben a korban ezzel a világgal már úgysem kell foglalkoznia, csak a másikkal, ahova tart. Csak azzal, hogy kire hagyja a birodalmát és a vagyonát. Semmiképpen se a degenerált fiára, mert átkozni a fogják a nevét halála után.
Jules
2023. május 18. 23:18
Elon Musknak szobrot kellene állítani, ő tényleg az emberiség egyik megmentője. A Soros az nem ember hanem egy reptil.
Gyugyesz
2023. május 18. 20:24
Két afrikait kedvelek: Charlize Theron-t sunáznám, Musk urat komálom.
olajfa1
2023. május 18. 18:45
Soros aljasságát tényleg nem lehet senkihez meg semmihez hasonlítani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!