„Valóban kísérteties a hasonlóság” – Orbán Balázs reagált Elon Musk sorosozó tweetjére

2023. május 16. 16:29

A Tesla-vezér korábban azt írta: „Soros Magnetóra emlékeztet”.

2023. május 16. 16:29
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hétfő reggel jelentek meg ellenőrizhetetlen forrásokból származó hírek, miszerint szívinfarktusban meghalt Soros György milliárdos. A 92 éves spekuláns Twitter-oldalán cáfolta ezeket az információkat.

„Teljesen hamisak a pletykák, miszerint szívrohamom volt. Élek és egészséges vagyok” – üzente a magyar származású amerikai üzletember.

„Soros Magnetóra emlékeztet” – ezt már Elon Musk tweetelte kedden, amire nem sokkal később Orbán Balázs is reagált:

Igen, Elon Musk, valóban kísérteties a hasonlóság

– írta a miniszterelnök politikai igazgatója.

 ***

Orbán Balázs bejegyzésében az X-Men: Az elsők című filmből idéz: „Amit egyikőtök sem fog soha megérteni, az az, hogy nincsenek oldalak. Nincsenek hősök vagy gonoszok. Csak az van, hogy mit akarok és hogyan fogom megszerezni.”

***

Nyitókép: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 18. 21:06
Az igazat megvalva, én Vágó Pista helyett Sorost szívesebben gyászolnám.
Ízirájder
2023. május 17. 07:51
Most már biztos hogy Maszkot is azorbán irányíccsa...... :) Ja, csak így lehetett .....
EX - Terminátor
2023. május 16. 21:57
„Amit egyikőtök sem fog soha megérteni, az az, hogy nincsenek oldalak. Nincsenek hősök vagy gonoszok. Csak az van, hogy mit akarok és hogyan fogom megszerezni.” Ó értjük mi azt nagyon is értjük. Jobban értjük mint ő maga valaha is fogja... Így azok gondolkoznak akiknek tagadniuk kell a morális felelősségüket. És pontosan ezért nem fogunk egyetlen szót sem vesztegetni se rá, se az ilyenre. NEM EGYSZERŰEN CSAK ROMLOTT VAGY GONOSZ BŰNÖZŐ HAJLAM HANEM TOTÁLISAN AMORÁLIS MINDEN NORMÁT TÖRVÉNYT ERKÖLCST ÉS SZOCIÁLIS SZÜKSÉGSZERŰSÉGET SEMMIBE VESZ, AZOKAT CSAK ESZKÖZKÉNT HASZNÁLJA. Nem bűnöző, nem szörnyeteg, hanem kárhozott lélek. Egy démon a pokolból emberbőrben.
Palatin
2023. május 16. 21:23
Soros egyáltalán nem holokauszt-túlélö. A család átkeresztelkedett, semmi bántódásuk nem esett. Ö annyira nem volt veszélynek kitéve, hogy 1944-ben a német megszállás után 14 évesen, segített a náciknak a gazdag zsidók felkutatásában. Nézd és hallgasd végig a videót, ezt saját szavaival is elmondja. (2:30-tol igazán érdekes) https://www.youtube.com/watch?v=SGWizajL7tA Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Hej, döntsd a Sorost ne siránkozz, Ne raplizz minden kis fullánkhoz. Tudd, ö utálja mindkét nemzetét, Elcserélte öket sok fura szerzetért. Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!