Zombiapokalipszis Philadelphiában: borzalmas felvételeken az új „tranq”–drog hatása (VIDEÓ)

2023. május 28. 08:03

Össze-vissza csoszognak az összeesett, nyílt, tátongó fekélyes fogyasztók Philadelphiában.

2023. május 28. 08:03
null

Borzalmas felvételek mutatják, milyen pusztító áldozatokkal jár a philadelphiai kábítószer-járvány. A Kensington negyed – amely a szabadtéri drogpiacáról vált hírhedtté – teljesen tele van összeesett és ájult drogfogyasztókkal az urbanvisuals2.0 által a TikTok-ra feltöltött videón.

A megrázó klip akkor készült, amikor a város a Xylazine, vagy más néven „tranq” nevű kábítószer növekvő használatával küzd, amely

egy halálos nyugtató, amelyet a heroin, a kokain és a fentanil hatásának fokozására használnak.

A philadelphiai egészségügyi tisztviselők szerint a városra nagy hatással volt a járvány. „A xilazin különösen keményen sújtotta Philadelphiát, mivel megnövekedett túladagolási halálesetekhez, valamint súlyos sebekhez vezetett, amelyek pedig szepszishez és amputációhoz vezethetnek” – mondta a philadelphiai egészségügyi minisztérium és az egészségügyi tanács közös közleményében a múlt hónapban.

Közben a segélyszervezetek munkatársai azt mondják, hogy első kézből látták a kábítószer zsigeri hatásait. Sarah Laurel, a Savage Sisters nevű ártalomcsökkentő nonprofit szervezet alapítója elmondta, hogy az elmúlt négy évben nőtt a xilazin használata.

„És most már vannak olyan egyének, akiknek nyílt, tátongó fekélyeik, fertőzéseik, nekrotikus szövetük van, és ez amputációhoz vezet” – mondta Laurel az NPR-nek. Laurel elmondta, hogy ő és kollégái már oxigént kezdtek hordani magukkal, mert egyre több kábítószer-fogyasztót találtak, akik nem reagáltak semmire se.

– tette hozzá.

„Ha valaki a bűnös drogpiacról vásárol kábítószert, azt kapja, amit kap, és nem háborodik fel. Nem hiszem, hogy bárki is tudta, hogy ennek ilyen katasztrofális hatása lesz”.

@urbanvisuals2.0 #kensingtonphilly #philadelphia #philadelphia #kensington #kensingtonphiladelphia original sound - Urban Visuals 2.0

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2023. május 29. 09:44
Hullik a férgese. Ezekért már nem kár. Azokat a zsíros férgeket viszont apró tűzön kéne sütögetni, jó lassan, akik ezeknek az idiótáknak a mérget árulják jó pénzért. Érdekes módon főleg a már amúgy sem szaporodó fehérembert pusztítják. Miért is...
I.N.R.I.
2023. május 29. 09:37
Drogliberalizációt! Vajon a hungarofób ellenzék miért kussol most? Csekkatka hologrammos nyomdája miért nem nyomtat szivárványos plakátokat?: Drogliberalizációt!
I.N.R.I.
2023. május 29. 09:37
Drogliberalizációt! Vajon a hungarofób ellenzék miért kussol most? Csekkatka hologrammos nyomdája miért nem nyomtat szivárványos plakátokat?: Drogliberalizációt!
Kriszta67
2023. május 29. 07:08
Halálbüntetéssel kéne sújtani a kábítószerkereskedőket, de még a piti drogdílereket is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!