Csúzlival akadályozta meg a 13 éves fiú, hogy elrabolják 8 éves húgát

2023. május 15. 06:41

A kislány bátyja fejbe és mellkason lőtte támadót.

2023. május 15. 06:41
null

Egy michigani lánynak sikerült megmenekülnie egy emberrablási kísérlet elől, amikor a bátyja egy csúzlival lecsapott a támadóra – számolt be az esetről az USA Today.

Látható sérüléseket szerzett a támadó a csúzlitól

Az elkövető 17 éves fiú nevét nem hozták nyilvánosságra, bár felnőttként vádat emeltek ellene emberrablási kísérlet, gyilkosságnál kisebb súlyú testi sértés kísérlete, valamint testi sértés vádjával.

A michigani állami rendőrség sajtóközleményben közölte, hogy a 8 éves kislány a hátsó kertben volt,

amikor a feltételezett támadó kijött az erdőből, megragadta és befogta a száját.

A hatóságok szerint a kislány 13 éves bátyja egy csúzlival fejbe és mellkason lőtte támadót. A rendőrség később letartóztatta a 17 éves támadót egy másik családtag személyleírása alapján. A hatóságok szerint a tinédzsernek látható sérülései voltak a csúzlitól.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. május 15. 09:33
Hazánkban (sajnos a hülyék paradicsomában) a csúzli is fegyvernek minősíthető, vitéz hatóságaink szerint. Gyerekkoromban azt a fiúgyereket, akinek nem volt saját maga készítette (autó vagy motor belsőből, cipőnyelvből, faágasból, némi drótból, cukorspárgából) csúzlija, azt semmibe vettük, "pesti gyereknek" csúfoltuk. Kavicsért a vasútra kellett járni, a nagyon menők csapágygolyót használtak. Akinek volt hozzá érzéke, az igen pontosan tudott vele célba lőni. Ma azt a gyereket veszik "semmibe" akinek nincs drága telefonja, a többség nem is hallott a csúzliról. Ennyit változott a világ. Csoda, hogy a jenkiknél még ismerik ezt a "szerszámot".
need-info
2023. május 15. 09:12
Úgy találta fejen az emberrablót, hogy közben a karjaiban a húga volt? Ez komoly, nagyon tudhat célozni! Brávó!
barkasfarkas
2023. május 15. 09:11
Bátor gyerek (mármint a csúzlizó), gratulálok!
makám
2023. május 15. 09:09
"Az elkövető 17 éves fiú nevét nem hozták nyilvánosságra, bár felnőttként vádat emeltek ellene emberrablási kísérlet, gyilkosságnál kisebb súlyú testi sértés kísérlete, valamint testi sértés vádjával." hogy mivan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!