Az oroszok elismerték: elkezdtek hátrálni Bahmutnál

2023. május 13. 16:19

Jevgenyij Prigozsin, a Wagner orosz zsoldoscsoport vezetője egyenesen megfutamodásról beszélt.

2023. május 13. 16:19
null

Moszkva pénteken elismerte, hogy erői egy újabb ukrán offenzívát követően visszavonultak az ukrajnai Bahmuttól északra, ezt a visszavonulást Jevgenyij Prigozsin, a Wagner orosz zsoldoscsoport vezetője egyenesen megfutamodásnak nevezte – írta meg a Reuters.

Kijev jól láthatóan összehangoltan igyekszik bekeríteni az orosz erőket Bahmutban,

amely korábban Moszkva egyik fő célja volt. Mindkét háborús fél az elmúlt hat hónap legnagyobb ukrán térnyeréséről számol be, ennek ellenére Ukrajna kevés konkrét részletet közölt, sőt az országban nem igazán van olyan politikus, aki szerint hivatalosan elkezdődött volna a régóta tervezett ellentámadás.

***

***

Nyitókép: MTI/EPA/George Ivancsenko

Összesen 313 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 14. 08:40
https://www.youtube.com/watch?v=PJRnU0KY7BM AZ OROSZOK TEHERAUTÓVAL TÖBB ROHAMEGYSÉGET SZÁLLÍTOTTAK A FASORHOZ. AZ UKRÁNOK AZONNAL TÜZÉRSÉGI TŰZZEL VÁLASZOLTAK, DE AZ OROSZ KATONÁK MÉG AZELŐTT ELFUTOTTAK, HOGY AZ UKRÁNOK KORRIGÁLNI TUDTÁK VOLNA A TÜZET, ÍGY NEM SZENVEDTEK VESZTESÉGEKET. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rajta van a videón a bátor futás 1:30 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
stug
2023. május 13. 21:16
Négy gép is lepottyant, kellemetlen: https://www.youtube.com/watch?v=G-ORTr2kRyw
Obsitos Technikus
2023. május 13. 20:26
Akkor jelentéktelen városkából azonnal a hősök fővárosává válik a hoholszopó sajtóban.
benedek77
2023. május 13. 19:53
Na akkor most ezt magyarázza meg valami csicska!:) stratégiai visszavonulás? Agyafúrt kelepce?:):):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!