Akár fegyveres erőszakkal is megvédené a genderideológiát egy baloldali politikus

2023. április 13. 13:06

Karlee Provenza, a wyomingi demokraták egyik legnépszerűbb képviselője a közösségi oldalakon hergel a „transzneműek védelmében”.

2023. április 13. 13:06
null

Készült az Alapjogokért Központtal együttműködve, a Bolond lyukból cikksorozat részeként. 

***

A wyomingi demokrata képviselő Karlee Provenza még a nashville-i mészárlást követően is tovább hergel szélsőbaloldali nézeteivel, amelyekben a transzneműek védelmét szorgalmazza, akár fegyveres erőszakkal is – szúrta ki a thepostmillennial.com. A lap szerint a politikus Facebook-oldalán és a TikTokon is rendszeresen osztja meg követőivel fenti véleményét.

A nashville-i mészárlásról
Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a 28 éves Audrey Hale transznemű művész berontott egy nashville-i keresztény iskolába és 14 perc alatt hat emberrel, közülük három 9 éves gyerekkel végzett Tennessee állam egyik iskolájában. A vérengzésnek végül a merénylő is áldozatul esett, a rendőrök lőtték le. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Így hergel közösségi oldalán a politikus

A portál szerint a Provenza rendszeresen közöl olyan videókat és mémeket, amelyek egyenesen erőszakra szólítják fel híveit az olyan politikai ellenfelekkel szemben, akik ellenzik a baloldali genderideológiát.

A képviselő egyik Facebook-storyban megosztott mémjében például egy idős személy fegyvert tart a kezében, ujját a ravaszra helyezve, a képen pedig az alábbi felirat olvasható:

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Fotó: Képernyőkép, Twitter-bejegyzés
Fotó: Képernyőkép, Twitter-bejegyzés

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2023. április 13. 18:42
Így van, lődd főbe magad seggfej!
Akitlosz
2023. április 13. 17:19
Az első fecske. Amíg csak egy, addig még nincsen gond. A Mandiner már vagy 5 éve hergel a "transzneműek védelmében". Korábban eszébe nem jutott, hogy léteznek "transzneműek", meg "genderek". Addig a holokauszt volt a mindennapos slágertéma.
salátás
2023. április 13. 15:51
Höhö....szerinted milyenek lennének az erőviszonyok egy hetero vs genderszar balhé esetén?Jó ötlet ezt egyáltalán emlegetni?
zakar zoltán béla
2023. április 13. 15:25
Fordítsa meg a vízipuskáját, töltse meg és várjon húsvétig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!