Lövöldözés egy amerikai keresztény magániskolában: három gyerek meghalt

2023. március 27. 19:10

A támadóval végeztek a rendőrök.

2023. március 27. 19:10
null

Három kisiskolás gyerek meghalt hétfőn egy iskolai lövöldözésben az egyesült államokbeli Nashville-ben, a támadóval végeztek a rendőrök. Később kiderült: két felnőtt is áldozatul esett a lövöldözésnek, így a halálos áldozatok száma a támadóval – aki egy tinédzser lány volt –  együtt 6 fő.

A lövöldöző egy keresztény magániskolában nyitott tüzet Tennessee állam fővárosában. A rendőrség közleménye szerint a támadó meghalt, további részleteket, például az indítékáról nem közöltek. Az intézménynek mintegy 200 tanulója van az előkészítő osztályoktól a 6. évfolyamig.

(MTI, BBC)

Nyitókép: MTI/EPA/Tannen Maury

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. március 28. 16:56
Ez Chicagoban napi gyakorlat, csak nincs hírértéke, mert mind az elkövetők, mind az áldozatok feketék.
NewHorizon
2023. március 28. 07:11
Ezt a szörnyűséget egy transzgender személy követte el, aki előzőleg az iskola tanulója volt. (Persze a libsik egyből az egészet a konzervatív emberekre kennék, mivel azok anti-transzgender álláspontúak, na és a fegyverekre, mert már régen egyik fő céljuk az amerikai társadalom teljes lefegyverzése. Azé a tisztességes rétegé, akik fegyvereiket úgy is csak önvédelemre használnák. Ez is sűrűn elfőfordul, azaz, hogy rejtett fegyvert (concealed weapon) hordozók akadályoztak meg rablást, erőszakot, stb. de ezek az esetek nincsenek dobra verve a sajtóban. A libsik azzal viszont nagyon meg vannak elégedve, hogy belső, őket szolgáló terrorszervezetek -mint az Antifa -, állig fel legyenek fegyverezve, valamint, hogy veszélyes bűnözők korán ki legyenek engedve a börtönökből. Ez segíti a káosz és félelem létrejöttét, tehát az ő totalitárius ambíciójukat.) Mindeközben Joe Biden inkább a fagyizással foglalkozik: Magyar fordítás: PJMedia, 2023. Március 27. https://pjmedia-com.translate.goog/news-and-politics/robert-spencer/2023/03/27/ghastly-biden-in-jocular-mood-jokes-about-ice-cream-before-statement-on-nashville-shooting-n1681974?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp Eredeti cikk: https://pjmedia.com/news-and-politics/robert-spencer/2023/03/27/ghastly-biden-in-jocular-mood-jokes-about-ice-cream-before-statement-on-nashville-shooting-n1681974 Magyar fordítás: Cikk a 'The Gateway Pundit'-ban – BREAKING: A nashville-i rendőrség nyilvánosságra hozta az iskolában lévő transznemű lövöldözős megfigyelési felvételt https://www-thegatewaypundit-com.translate.goog/2023/03/breaking-nashville-police-release-surveillance-footage-of-transgender-shooter-inside-the-school/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp Eredeti cikk: https://www.thegatewaypundit.com/2023/03/breaking-nashville-police-release-surveillance-footage-of-transgender-shooter-inside-the-school/
rollotomasi
2023. március 28. 06:22
Agybeteg transzbuzi köcsögkurva. Rohadj meg a pokolban a téveszmés haverjaiddal együtt!
Hunmagyar
2023. március 28. 06:12
Valami elfajzott átoperált nő volt az elkövető, aki férfinak képzelte magát. Látszik, hogy ezek mennyire egyenes, tiszta lelkek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!