Újabb orosz páncélos fenevadat kaptak lencsevégre Ukrajnában

2023. április 06. 22:43

A harcjármű elsődleges feladata a felülről érkező dróntámadások és rakétatámadások elhárítása.

2023. április 06. 22:43
null

Az orosz hadsereg egy T–80-as harckocsit szerelt fel az improvizált védelmi rendszerekkel: a torony, valamint a páncéltest teljes körű reaktív védelmet kapott, miközben a torony tetejére hatalmas acélketrec került fel, jókora álcahálóval. A járművet Avdijivka körül kapták lencsevégre – szúrta ki a Portfolio.

A lap beszámolt róla, hogy a szerkezet több becenevet is kapott már. A tyúkketrec, cope cage vagy csirkeól néven is szokták emlegetni. A jármű elsődleges feladata, hogy

a felülről érkező dróntámadásokat és rakétatámadásokat elhárítsa,

miközben az álcaháló nehezebben észlelhetővé teszi a harcjárművet a felderítődrónok számára.

A lap szerint a legénységnek nagyobb önbizalmat adhat egy ilyen jármű jelenléte.

***

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 07. 08:39
Ez a cikk is világosan jelzi, hogy mandiner is a cuckoldkonzi buzi zsido balfaszok homokozójává züllött. De varom a folytást! Minden nap megmutatják, hogy van még lejjebb.
Osztap Bender
2023. április 07. 07:59
Micsoda faszfejek ülnek ott nálatok a mandinernél. A cikkben T 80-as tankról hadováltok, a Twittres bejegyzés egy T 72-ről szól. Mindkét képen ugyanaz a tyúkólos tank látható. Pedig a két eszköz között "ég és föld" a különbség, alakra, fegyverzetre, harcértékre, védelmi eszközeikre vonatkozóan. Vannak a neten olyan oldalak, ahol ezek a dolgok megtekinthetők, a leírások elolvashatók, a lényeg pedig látható. Csak olvasni, keresni, értékelni kell tudni a látottakat. Az "átkos" újságírói erre még képesek voltak, nem keverték a fazont a sezlonnal.
Farkasvölgyi
2023. április 07. 07:55
.
Anomander
2023. április 07. 07:46
Aztán ezzel a lendülettel a kocsmában szidod a zsidókat meg a cigányokat is. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!