Pressman azonnali leváltását követeli egy republikánusokhoz köthető szervezet

2023. április 12. 16:32

„Határozottan elítéljük a Biden-kormányzat szankcióit szövetségesünk, Magyarország ellen” – írták.

2023. április 12. 16:32
null

„Határozottan elítéljük a Biden-kormányzat szankcióit szövetségesünk, Magyarország ellen” – írta a Republikánusok a Nemzeti Megújulásért szervezet Twitter-oldalán.

Úgy vélik, „ez súlyosan aláássa nemzetbiztonságunkat, és tovább erősíti Kína kezét Közép- és Kelet-Európában”.

– fogalmazták meg követelésüket.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vbandi
2023. április 13. 05:01
Jenkik haza!!!
B I L
2023. április 12. 21:50
Ez a szarfaszu buzinak még a szeme sem áll jól, bandzsa farturó homár, ideje lenne hazazavarni.
akkor ki
2023. április 12. 20:13
Le is lesztek jövőre mindannyian buzi simogató libsi komcsik. Már építik a böriket! Dobrevet is oda küldjük, egy cellába szexuálisan aberrált kecskebaszó mosdatlan szír terroristához, aki rojtosra assza azt ahonnan kinőttek az elefánt lábai! Bidét, a fingost, züllött mexikói bab termelő mellé. Szarosgyurkát meg buzeráns csemetéjét meg izraeli radikálisokhoz. Ursulát AZOV -os tripperes gyilkoshoz. Zellert Walteres hatfaszú drogoshoz. Ferencet detoxikálós antialkoholistához. Mindenkinek egyénre szabott cellája lesz! Trump meg el megy Putyinhoz és 3 vodka után aláírják a Krím és 3 megye orosz fennhatóságra vonatkozó nyilatkozatot. Kulabát meg a többi retket a saját népe lógatja fel próba akasztáson, csak hogy érezzék saját szaruk szagát! USA kivonul Európából, Tajvant elismerik Kínai területnek. Az összes hohol fuzáriumos búzát a mekdonaldsz fogja megetetni a zsírdisznó amcsikkal. Európa új vezetőjét úgy szólítják meg, hogy Hóvarjú Miszter Orbán! Sziasztok libsik! Készüljetek!!! :-)))
Krupp Skya
2023. április 12. 19:59
Nem kell leváltani, csak élezze az Amerika ellenességet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!