Ezek a rakéták semmisíthették meg a Moszkva cirkálót (VIDEÓ)

2023. április 13. 20:33

A Moszkva volt az orosz flotta egyik zászlós hajója.

2023. április 13. 20:33
null

Anton Gerascsenkó ukrán politikus egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyen a leírás szerint annak a két Neptun cirkálórakétának az indítása látható, amelyek megsemmisítették a Moszkva cirkálót, az orosz flotta egyik zászlós hajóját.

A videót eredetileg a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács volt titkára, Olekszandr Turcsinov osztotta meg.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

***

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. április 14. 17:11
"Ezek a rakéták semmisíthették meg a Moszkva cirkálót"...mármint,hogy EZEK?...az teljesen kizárt,max. ILYENEK
ppix
2023. április 14. 10:06
Namost. A dicső ruszki flotta kb 45 éve(!!!) vízre bocsátott, elavult fos hajója elsüllyedt. A Fekete tengeren nincs másik hasonló. Összesen ha van 3-4 darab hasonló vagy nagyobb (szintén elavult) fos hajója az orkoknak. Van egy dízel roncs "anyahajójuk", ami nem hogy csapásmérésre nem alkalmas, de vontató kell hozzá. A Kirov osztályból van még egy az Északi tengeren, ami nem rohadt szét. Tökmindegy mi volt intézte el a Moszkvát, elsüllyedt. Annyit is ért. Ha az USA adna az ukránoknak 40 darab, szintén elég elavult Harpoon rakétát (még csak nem is újabb Tomahawk-ot), akkor a teljes Fekete tengeri ork "flotta" (egy kupac kis hajó) megy a levesbe. Ennyit a fényes ruszki haditechnikáról, egy szétrothadó gengszterállam utolsó kapálózását láthattuk.
UzBence
2023. április 14. 08:51
A kiloves utan rogton megvolt az ukranoknak az oroszoktol a felvetel ahogy a ket raketa celba talalt, loopolva majd alatta egy folyamatos hang...
Bell & Sebastian
2023. április 14. 00:10
Az csak további kérdéseket vet fel, miért maradt el a riasztás, ha minden kilövést érzékel a számítógép és egyben kiszámolja az utat, időt, lehetséges becsapódást. Talán mert se nem földi, se nem légi indításúak voltak a nyilak, és egészen közelről jöttek. A fedősztori arra kell, hogy elkenjék az amcsik kulcsszerepét az akcióban. És erősítsék a hitet, akármennyi orosz romboló cirkál is a Fekete-tengeren, ki tudják lőni bármelyiket. De nem tudják. Ugyanazt a poént másodszorra már nem veszik be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!