„Rég nem láttam ennyi Ladát és Zsigulit” – Putyin a herszoni látogatása után

2023. április 20. 07:11

Hozzátette, ugyanakkor, amit látott, az mind letisztult, tiszta és rendezett volt.

2023. április 20. 07:11
null

Vlagyimir Putyin utasította az orosz kormányt, hogy dolgozzon ki egy intézkedéscsomagot az életszínvonal javítására a herszoni régióban – számol be az Interfax. Az orosz elnök ukrajnai látogatásáról annyit mondott:

„Amit észrevettem:

rég nem láttam ennyi régi autót, Ladát és Zsigulit. Hogy ez mit jelent? Azt jelenti, hogy az emberek jövedelme meglehetősen szerény.

Hozzátette, hogy ugyanakkor, amit látott, az mind letisztult, tiszta és rendezett volt. „Ez azt jelenti, hogy az itteni emberek fegyelmezettek, szorgalmasak, de természetesen valódi segítségre van szükségük” – mondta Putyin a kormányülésen.

Az orosz elnök szerint ezekben a régiókban az árszínvonal még magasabb, mint a rosztovi területen. Ezzel kapcsolatban Mihail Misusztyin miniszterelnökhöz és Marat Husnullin miniszterelnök-helyetteshez fordult azzal a kéréssel, hogy dolgozzanak ki tervet arról, hogyan lehetne ezt az egyensúlytalanságot megszüntetni.

Nyitókép: Mikhail Metzel / POOL / Sputnik / AFP

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrjkovacs
2023. április 20. 19:08
A kis naív azt gondolta mindenkinek Teslája van, mint neki.
Armageddon
2023. április 20. 09:13
Szép kravátlija van Putyinnak:) Orbán ajándékozta neki? Mert olyan ismerős:)
szintetikus
2023. április 20. 08:59
Egy bolond ország bolond elnöke. Bár a magyar csicskáknak a bolond is jó. :DD
Armageddon
2023. április 20. 08:51
Makámnak, Hogy lenne ugyanaz! Még magyarul sem ugyanaz b+!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!