Kirúgta a CNN az egyik legismertebb műsorvezetőjét

2023. április 25. 07:54

A távozás okát nem hozták nyilvánosságra.

2023. április 25. 07:54
null

Távozni kényszerül az amerikai televíziózás ismert személyisége, Don Lemon, a CNN műsorvezetője.

– írta hétfőn Lemon a Twitteren. „Tizenhét év után a CNN-nél úgy véltem a vezetésben lesz annyi tisztesség, hogy közvetlenül szól nekem. Nem kaptam semmi arra utaló jelzést, hogy nem folytathatom szeretett munkámat a csatornánál” – tette hozzá. A CNN szűkszavú közleményében csak annyit tett közzé, hogy megváltak Lemontól, műsorvezető távozása okát azonban nem említette.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. április 26. 17:37
Gondolom leigazolták Tuckert :)
Akitlosz
2023. április 25. 14:38
„Tizenhét év után a CNN-nél úgy véltem a vezetésben lesz annyi tisztesség, hogy közvetlenül szól nekem." Látszik, hogy nem járt menedzserképzőbe. A jó híreket célszerű csak személyesen átadni, a rosszakat levélben vagy beosztott középvezetők útján.
nempolitizálok
2023. április 25. 13:54
Mert le vagy maradva. Nem dialektikus, beleragadt a konzervativizmus uszályába. Rózsaszín magassarkúban kellett volna bemenned mint a többiek. Nem elég buzinak lenni, annak is kell látszani.
Johogy
2023. április 25. 09:54
Erdekes, amiatt nem rugtak ki eddig mert buta mint a fold, a tetejebe neger - veluk alapbol lifelong contract-eket kotnek -,nemtom mit csinalhatott, de o se ahogy elnezem:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!