Így járt Putyin Ukrajnában (GALÉRIA)

2023. március 19. 13:40

Az utazásra néhány nappal azután került sor, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elfogatóparancsot adott ki az orosz elnökre.

2023. március 19. 13:40
null

Amint arról már az Mandiner is beszámolt, Mariupolban tett munkalátogatást Vlagyimir Putyin. A háború kitörése óta először utazott a szomszédos országba az orosz elnök. Az utazásra néhány nappal azután került sor, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elfogatóparancsot adott ki az orosz elnökre.

A moszkvai tájékoztatás szerint az elnök helikopterrel érkezett Mariupolba, majd

a városon áthajtva megtekintett több létesítményt, és beszélt a helyi lakosokkal.

Az orosz elnök látogatásról most képek és videók is előkerültek, amelyeket az alábbiakban tekinthetnek meg.

***

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barkasfarkas
2023. március 20. 09:38
Edward király, angol király Léptet fakó lován: Hadd látom, úgymond, mennyit ér A velszi tartomány. Van-e ott folyó és földje jó? Legelőin fű kövér? Használt-e a megöntözés: A pártos honfivér? S a nép, az istenadta nép, Ha oly boldog-e rajt' Mint akarom, s mint a barom, Melyet igába hajt?
kaffogó hebrencs
2023. március 19. 18:50
Ukrajna által ideiglenesen bitorolt terület az nem Ukrajna.
Esvány
2023. március 19. 18:13
"Így járt Putyin Ukrajnában" Kétlem, hogy Putyin Ukrajnában járt volna. A Krím félszigeten járt, az meg már 9 éve Oroszország.
Gyzoltan
2023. március 19. 17:46
Ez a látogatás demonstráció volt Putyin részéről, mintegy válasz az elfogató parancsra.., amire további válaszokra, sőt megtorlásra számítok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!