FSZB: Így helyeztek bombát a Putyin-barát médiamágnás autója alá (VIDEÓ)

2023. március 08. 11:26

A Reuters azt írja, egyelőre nem tudták ellenőrizni a felvételek hitelességét.

2023. március 08. 11:26
null

A Mandiner korábban megírta, hogy az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) hétfőn közölte, hogy meghiúsított egy ukrán autós merényletet egy ismert nacionalista üzletember, Konsztantyin Malofejev ellen, aki Moszkva ukrajnai háborújának lelkes támogatója volt.

Az FSZB, Oroszország legfőbb belföldi hírszerző szerve állítása szerint közbelépett és megakadályozta a merénylet megvalósítását. Meglátásuk szerint a terv az volt, hogy egy távirányítású házi készítésű bombát szerelnek a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel nyíltan szimpatizáló

Konsztantyin Malofejev orosz mágnás által használt autó aljára.

Az orosz Zvezda TV-csatorna megosztotta az FSZB videóját, amelyen az látható, amint egy férfi közeledik egy parkoló autóhoz, és egy pillanatra benyúl alá. A felvételen egy gyanús személy látható ugyan, de a konkrét bombaelhelyezést nem lehet látni. Ezt követően közzétettek egy másik videót is, amelyen egy robot látszólag kivesz egy tárgyat az autó alól. A Reuters azt írja, egyelőre nem tudták ellenőrizni a két videó hitelességét.

Az említett két felvételt itt tudják megtekinteni:

***

***

Nyitókép: A videó alapján

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tomica8
2023. március 08. 16:42
Ez a civilek esetében kevés. Az sem mentség, hogy jó kapcsolatokat ápol Putyinnal. Sima emberölés szerintem.
EX - Terminátor
2023. március 08. 12:18
Ki vette meg a Reuterst?
kombinátor
2023. március 08. 12:03
csak engem érdekel, hogy miért vitték el a kocsit egy garázsba? amit a kocsi alá tettek, az nyilván nem a gyújtásra robbant volna fel, hanem távirányítással, amit viszont bármikor elindíthattak volna, mikor látták, hogy nem a gazdája száll be a kocsiba ...
AyaHunasca
2023. március 08. 12:01
jól teszik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!