FSZB: Autójában akarták felrobbantani a Putyint támogató médiamágnást

2023. március 06. 21:05

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat azt állítja, hogy meghiúsított egy autós bombatámadást egy neves orosz üzletember ellen.

2023. március 06. 21:05
null

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) azt állítja, hogy meghiúsított egy autós bombatámadást egy neves orosz üzletember ellen – számolt be a Sky News.

Az FSZB beszámolója szerint egy távirányítású  bombát szereltek Konsztantyin Malofejev autójára.

Malofejev nyíltan szimpatizál Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, és határozottan támogatja Oroszország ukrajnai háborúját – írja a Sky News.

 

***

Borítókép: Konsztantyin Malofejev (Fotó: Wikimedia Commons/Flickr.com/Lous Whinston

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 08. 15:24
"FSZB: Autójában akarták felrobbantani a Putyint támogató médiamágnást" hamarosan Putyin jön! de az sikerrel fog járni! mert az előbbi csak beetetés volt. xDDDDDD
EX - Terminátor
2023. március 07. 15:03
Úgy hallottam hogy Soroskát ölve vagy halva akarják. És az ölvét javaslom a fartúró fattyával együtt. Ezek minél előbb meggebednek annál hamarabb véget ér ez a rémálom. mert arra mérget vehetünk hogy jó bő 90% a az ő lelkükön szárad.
chief Bromden
2023. március 07. 07:04
Robbantás, mérgezés ezek a ügynökök jól álcázzák magukat. "- Te Igor, nagyon gyanús vagy nekem. Szerintem te amerikai kém vagy. - Ugyan, Vaszilij, tégy próbára! - Jól van, ha megiszol két liter vodkát, és állva maradsz, akkor elhiszem, hogy igazi orosz vagy. A kém megissza a vodkát, és állva marad. - Na, így már elhiszem. Két nap múlva megint odamegy hozzá az orosz, és azt mondja: - Te Igor, mégiscsak gyanús vagy nekem. Szerintem te amerikai kém vagy. - Ugyan, Vaszilij, tégy próbára megint! - Rendben. Menj ki a hidegre egy szál ingben, és ha egy óra után sem fagysz meg, akkor elhiszem, hogy igazi orosz vagy. Igor kimegy az udvarra az ingben, egy óra visszajön mindenféle bántódás nélkül. - Na, így már elhiszem. Három nap múlva megint találkoznak, és mondja az orosz: - Te Igor, én egyre biztosabb vagyok benne, hogy te amerikai kém vagy. - Ugyan már, Vaszilij, hiszen már kétszer is bizonyítottam, hogy igazi orosz vagyok, akkor meg miből gondolod? - Hát tudod, Igor, Oroszországban elég ritkák a négerek."
mo ching
2023. március 06. 23:09
Megint az az ukrán nőszemély volt a tettes a Mini Morrisban? Aki felrobbantotta a másik Putyin-fan lányát? Hálivúd sírva kéri Jane Bondenkova önéletrajzát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!