Rossz hír az amerikai elnöknek: banki nyilvántartás bizonyítja, hogy Bidenék pénzt kaptak Kínából

2023. március 20. 17:40

Joe Biden idáig tagadta a vádakat.

2023. március 20. 17:40
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Joe Biden tagadta, hogy bármi köze lenne Kínához, szerinte nem igaz az, hogy családja több mint 1 millió dollárt kapott fia üzlettársán keresztül kínai üzleti érdekeltségüktől.

Tagadás és előremenekülés

A republikánus vezetésű képviselőházi testület múlt csütörtökön mutatott be olyan banki dokumentumokat, amelyek szerint Hunter Biden, az elnök fia, Jim Biden, az elnök testvére, valamint Hallie Biden, az elnök elhunyt fiának özvegye kapott nagyobb összegeket Hunter üzlettársától, illetve amerikai-kínai energiapiaci közös vállalatuktól, a CEFC-től.

Alighanem előremenekülésként értelmezhető, hogy még csütörtökön Hunter Biden jogi szóvivője megerősítette, igazából történtek kifizetések, ugyanakkor hangsúlyozta, a pénzekből a címzetteken kívül senki más nem részesült, és az üzleti tevékenységük ellenértéke volt. Emellett

azzal vádolta a republikánusokat, hogy alaptalan jobboldali összeesküvés-elméleteket helyeznek előtérbe.  

Itt a banki nyilvántartás!

A Kongresszus alsóházában, a Képviselőházban azután indult vizsgálat a Biden-család üzleti ügyeiről, hogy január elején a republikánusok átvették a többséget. A vizsgálóbizottság hétfőn, Twitteren tette közzé a banki nyilvántartást, ami alapján Bidenék, annak ellenére, hogy ezt az elnök tagadta, valóban kaphattak pénzt Kínából:

Nyitókép: MTI/AP/Carolyn Kaster 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2023. március 21. 12:20
jujjj
Box Hill
2023. március 21. 08:16
Biden három szavas közleményt adott ki: ott se vót.
Magyarvagyoknemturista
2023. március 21. 07:18
Szégyen hogy a balliberális oldalon minden következmények nélkül marad! Ennek véget kell vetni! Oda kell baszni nekik! Ez igy nem mehet tovább!
Hydra Esus
2023. március 21. 06:58
A bidécsalád tele van mocskos ügyekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!