Gulyás Márton a Partizán támogatóiról: Ott van a sornak a végén Soros György is, ezt kár eltagadni

2023. március 19. 09:09

A műsorvezető ugyanakkor hangsúlyozta: „nálunk tartalmi döntéseket csakis a stáb hozhat meg”.

2023. március 19. 09:09
null

Maratoni, 6 órás interjút tartottak a Partizán csatornán, ahol Gulyás Mártont is lehetett kérdezni. Gulyás a nézők Partizánnal kapcsolatos kérdéseire válaszolva elmondta azt is, hogy a bevételeik felét nagy adományok, donorok, adott esetben nemzetközi pályázatokból szerzett finanszírozási források teszik ki, a másik felét pedig mikroadományokból fedezik.

„Egy egy drága műfaj” – mondta el Gulyás. Mint fogalmazott: „mert közéleti videót csinálni olyan, hogy arra nem jön se hirdető, se szponzor”. A műsorvezető kitért arra is, hogy milyen amerikai szervezetektől kaptak pénzt. A műsor egy pontján az egyik kérdező viccből felvetette, hogy Sorostól is kaptak-e, mire Gulyás úgy reagált: „tőle így konkrétan nem”, de mint mondta, kaptak olyan pénzeket is, amelyek Soroshoz köthetők. Mint fogamazott: „tehát végső soron

„Nálunk tartalmi döntéseket csakis a stáb hozhat meg” – hangsúlyozta.

Egy másik kérdésre válaszolva hozzátette: szerinte nem lehet piaci alapon finanszírozni, amit csinálnak. „Ha csak ez az este piaci alapon lenne finanszírozva, akkor nem lenne zenekar, nem lenne élő közönség. Lenne két kamera és mögöttünk a szponzor” – részletezte Gulyás Márton.

A videót az alábbiakban, a fentebb említett részt pedig 1 óra 26 perctől kezdődően tekintheti meg:

Nyitókép:

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. március 23. 13:38
Nyomorult kis buzeráns-akit a hazaarulás reményében fizetnek az ellenségeink.
Sven
2023. március 22. 23:24
Mondd Marci, mi a szarnak ad nem piaci alapon egy amerikai szervezet egy raklap pénzt, ha te nem pontosan az ő célkitűzéseit valósítod meg?? Rokonod, vagy szerelmes beléd? Nem hinném. Téged választott rabszolgájának, zsoldosának, te meg igent modtál a küldetésre kishaver!
fabulon a bőre őre
2023. március 21. 13:55
Nem annyira nehéz elhinni hogy a Partizanosok tényleg nem szeretik Orbánt. A "Partizanosok" Soros- és külföldi pénzből működő "bérszeretők". Dancer for money. Munkakörileg szolgálják ki a fizetővendéget. Az ország haszna számukra egyenlő a fizetővendég hasznával. A fizetővendég hasznáról pedig tökéletes kép van kezdettől fogva, a legutolsó szobafestő Makizaj volt. Orbán O1G az ő értelmezésük szerint, mert a megmaradt vörösök és a lopott pénzen kiképzett leszármazottaik (ÁVÓ-sok, l. szadesz) az uralkodáshoz nem férnek hozzá. Mert csak a zsűriben akarnak üldögélni, ahogy Csurka mondta. Már 1981-től készítették az állami tulajdon szabadrablását. Könnyen bukhattak, az ávós maradványok visszahozták őket. 2002-ben vsszacsalták magukat. 2006-hoz is csaltak. 2010-ben az IMF-fel álltak össze akasztófát ácsolni. Azóta Óbán minden kedden megbukik. Péntekre elszigetelődik.
hátakkor
2023. március 20. 11:20
Az ilyen gulyásmarcsikat az antik demokráciában a Taigetos ormán szelektálták el még időben a démosztól..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!