Medvegyev belebegtette a „megelőző” nukleáris csapást Ukrajnára

2023. március 31. 08:57

Az orosz politikus arra is utalt, hogy ha Biden legközelebb Kijevbe látogat, az nem lesz zökkenőmentes.

2023. március 31. 08:57
null

Dimitrij Medvegyev Telegram-csatornáján arról ír, hogy „néhány kijevi náci” petíciót adott át „drogos elnöküknek arról, hogy Ukrajnának ismét legyenek nukleáris fegyverei”, utalva a budapesti memorandumra. „És akkor? Biden arra se fog emlékezni, kinek kell átadnia a nukleáris indítókódokat” – írta erre.

Arra a kérdésre, hogy szerinte hogyan kellene reagálnia erre az oroszoknak, Medvegyev azt írta posztjában:

talán egy petícióval arról, hogy azonnali, megelőző nukleáris csapást mérünk, ha a demens vén nagypapa átadná a nukleáris indítókódokat a drogos ukrán elnöknek”

– zárta gondolatmenetét Medvegyev.

Nyitókép: Loic Venance / AFP

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZOARD
2023. március 31. 14:24
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
anyamtyukja
2023. március 31. 13:48
Ezaz birkak, rettegjetek csak. Amig feltek majd a hos politikusok mentenek. Mert minden szavuk igaz kincs, hazudni meg csak a "masik oldal" szokott. A baj hogy ti vagyok a masik oldalon akikek nap mint nap sikosito nelkul huznak fel, hol a jobb hol a bal oldal, eppen akikre szavaztatok. A legjobb hogy utana pedig egymas torkanak estek hogy te soros berenc fidess ugynok migrans simogato putyinista vagy epp buzi vagy e...
akkor ki
2023. március 31. 12:37
Nukleáris csapás valószínű Kijev lesz! Nem gondolom, hogy a 100 holdas pagonyba dobnak egyet. Jobb ha a náci drogos meg fingos dzsó visszább vesz, mert világégés lesz!
akkor ki
2023. március 31. 12:34
PöttömBejla! Jót kacagtam, csak tudd. Végetek lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!