A németek NATO-tagságába kerülhet, ha nem kérnek bocsánatot a magyar diplomáciai testület fradista tagjaitól

2023. március 10. 19:09

A fradista huligánok azért élveznek diplomáciai védelmet, mert az Orbán-rendszer szerves részei.

2023. március 10. 19:09
null
Bartus László
Bartus László

„A magyar külügyminiszter diplomáciai védelmet nyújtott a Fradi nemzeti érzelmű szurkolóinak, mert az ő szerepük hasonló, mintha az ország nagykövetei és más diplomatái utaztak volna Németországba. Jogosan háborodtak fel, amikor a német rendőrök feltartóztatották a magyar diplomáciai mentességet élvező fradista vonatot, s ott késeket, fegyvereket, tiltott pirotechnikai eszközöket, s a 2-es szektortól elválaszthatatlan kellékeket: kábítószereket foglaltak le. A felháborodás jogos, ezek a magyar diplomáciai eszköztár és az Orbán-rendszer szerves részei.

Szijjártó Péter külügyminiszter kevésbé fontos teendőit félretéve, egy hetet dolgozott a miniszérium és a diplomáciai kar bevonásával, hogy a keresztény Magyarország kiemelt, nemzeti fontosságú küldöttei zavartalanul eljussanak a német stadionba, s ott Magyarország szolgálatában kifejtsék a tevékenységüket. Hirdessék a hivatalos állami ideológia, az alaptörvény tételeit, a fekete játékosok elleni huhogással a kevertfajúság elutasítását, a »német buzik« rigmussal a keresztény fehér férfiak felsőbrendűségét, illetve az egy férfiből és egy nőből álló családmodellt, stb.

Mint minden tekintélyre és tiszeletre épülő társaság (amit az elmaradott bűnüldöző szervek maffiának, szervezett bűnözői csoportnak és alvilági szerveződésnek neveznek), így a magyar államot elfoglaló, Orbán Viktor által vezetett keresztény tisztelettársaság is rétegesen épül fel. Megvannak a fehérgalléros képviselői, ügyvédei, jogászai, behajtói, számítógépes szakemberei, a vállalkozói, akiket az állami hivatalokba való beépülésük alapján miniszternek, államtitkárnak, képviselőnek és főispánnak neveznek, s megvannak a kétkezi végrehajtó emberei, az ő bázisuk a futballstadion.

Egy miniszteri pozícióba helyezett ember és a fradista »szurkoló« ugyanannak a szerveződésnek tagjai, csupán más feladatokat látnak el. Ennélfogva, természetes, hogy a külügyminisztérium nagy erőkkel támogatja, a diplomáciai testületekkel egyenrangú védelemben részesíti őket. Az erkölcstelen, istentelen, hanyatló és korrupt Nyugat, ahol a rabomobilok állandó ügyeletet tartanak, nem tiszteli a magyarokat, a nemzeti sajátosságainkat, a kultúránkat, amikor a diplomáciai mentességet semmibe véve, munkaeszközeiktől megfosztja a magyar diplomáciai testület fradista tagjait.

Ennek nyilván lesznek következményei, a magyar parlament fideszes frakciója (ugyanannak a szerveződésnek más területen szolgáló tagjai) küldöttséget indítanak majd Németországba, hogy ha nem akarják elveszíteni a NATO-tagságukat, kérjenek bocsánatot a rendőrállami fasiszta módszereik miatt a keresztény kultúrát képviselő magyar érzelmű diplomatáktól, akiket megsértettek, a kezükből egy durva mozdulattal kicsavarva a késeiket és egyéb békés célú fegyvereiket. Mert a békéhez erő kell. Megzavarták a békés vonatozásukat, pedig éppen most jöttek a templomból.

Magyarország ezt rasszista, faji alapú támadásnak tekinti a kevertfajú németek részéről, akik nem tudják elviselni, hogy a magyarok nem kevert fajú nép, elutasítják a pedofíliát, a gyerekeiknek egy anyjuk és egy apjuk van, amit akkor is tisztelni kell, ha ez az egy apa egyelőre még nem orosz katona. A háborúpárti németek kiterjesztették az ukrán-orosz konfliktust a Ferencváros szurkolóira is, mert ők a kínai  és orosz barátaikkal együtt a béke mellett állnak. A háborúpárti Nyugat nem tűri a békepárti rohamcsapatokat.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VZoli74
2023. március 13. 06:34
Na ennek a szarkupacnak is muszáj volt véleményt nyilvánítani!
Takagi
2023. március 12. 12:15
Rohad náci. Pusztulat a fejedre.
Brandon the great Negro
2023. március 12. 11:08
Bartus! Te már hitgyülisnek is alkalmatlan voltál.
NiewiederGyurcsány
2023. március 12. 09:38
Nem akarsz jót magadnak, ha Magyarországot, s a Fradit támadod, te kis buzi fasz! Dögölj meg a libsik között Kanadában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!