Amerikai külügyminiszter: Ukrajna támogatása „üzenet az agresszoroknak”

2023. március 03. 12:17

Szerinte ha Oroszország győz, akkor minden agresszor fel fog bátorodni.

2023. március 03. 12:17
null

A G20 csúcstalálkozón Antony Blinken amerikai külügyminiszter arról beszélt: Ukrajna támogatása „üzenet az agresszoroknak” szerte a világon.

Ha hagyjuk, hogy Oroszország büntetlenül tehesse meg azt Ukrajnával, amit csak akar, akkor ez minden leendő agresszornak azt üzeni szerte a világon, hogy ők is megtehetnek mindent”.

idézi az amerikai politikus szavait a CNN.

Blinken szerint ezt az agressziót csak összefogással lehet megakadályozni.

***

Nyitókép: Olivier Douliery / POOL / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. március 03. 22:09
Remélem lógni fogsz, rohadék geciláda.
Vovo
2023. március 03. 18:31
Rendben, ki lehet vonulni Irakból, és megkezdeni a gigantikus kártérítések kifizetését Vietnámtól kezdve Szíriáig. Nyazsgem!
Csigorin
2023. március 03. 18:23
ugy erti csak az usa tehet meg mindent amit akar
Proxima Centauri
2023. március 03. 17:26
Felejtsük el a Nato-ernyőt. Ausztria megtámadja Magyarországot. A labanc a kurucot. Volt már rá példa. A magyar katona nem semmi. A PARANCSNOKAI pláne nem. Ott van a Veres alezredes. Az öthetes. Aki a Novákkal kamatyol. Kötelességből. Majd az vezeti az ellentámadást. A magyarok meg közben halnak. Béke, béke, béke... Adjuk oda Zalát meg Sopront. Legyen béke. Vagy szavaztassuk meg a népet. A hűség városában csak meglesz a kétharmad.... Azért egy ilyen népszavazást nem tennék meg tuti egyesre....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!