Meghosszabbították a „hímsoviniszta influenszer”, Andrew Tate letartóztatását

2023. március 22. 20:52

A botrányhős továbbra is tagadja, hogy bűncselekményeket követett el.

2023. március 22. 20:52
null

Andrew Tate és testvére, Tristan a negyedik egymást követő hónapban is őrizetben marad Romániában – döntött a bíróság. A BBC szerint a testvéreket december óta tartják fogva, nemi erőszak, emberkereskedelem és szervezett bűnözői csoport létrehozásának vádja miatt folyik ellenük nyomozás.

Mindketten tagadják a bűncselekményeket.

A testvérek ügyvédei elmondták a bukaresti zárt bíróságon, hogy az ügyészek nem hoztak új bizonyítékot a szerdai tárgyalásra. Azt is felvetették, hogy ügyfeleik hírneve is hozzájárult ahhoz a döntéshez, hogy őrizetben tartsák őket.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, az influenszert a román hatóságok emberkereskedelemmel foglalkozó szervezett bűnözői csoport létrehozása és nemi erőszak elkövetése gyanúja miatt vették őrizetbe. 

Andrew Tate és testvére küzdősportokatt űztek, kickboxversenyeken vettek részt, de főleg a közösségi médiában hívták fel magukra a figyelmet különböző videókkal, amelyekben rendszerint luxuskörnyezetben jelentek meg, drága autókat vezettek, és többször hímsoviniszta tartalmakat osztottak meg, amiért ideiglenesen le is tiltották őket a közösségi platformokról.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 23. 07:14
Ő a román pokolba süllyed, a bírálója az egyházi magasságokba.
mgyfree
2023. március 23. 05:59
De nőket akaratuk ellenére fogva tartani pornóra kényszeríteni, meg barátom hülyeségeket beszéln! Televannak pénzzel, ja akkor kényszeríteni meg akaratuk ellenére fogfa kell tartani a pinákat, NEM barátom ez nem az én kicsi póni világa alig lehet levakarni a picsákat Egyébként a ribancok maguk mondták, hogy senki nem kényszerítette őket Az egész azért van mert belkötöttek a kis klíma gnómba Muhahaaaa
Backstab
2023. március 23. 03:20
Szegeny Tate. Pedig birtam a csavot a tiktokon mindig szorta az eszt. Hivatasos kurvakkal volt korulveve ezt egy percig sem tagadta.
masikhozzaszolo
2023. március 22. 23:42
Kedden letartóztatták Trampot. Erről már nem is írnak? Pedig be is volt jelentve. Ha nem, akkor tessék írni a helyreigazítást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!