A románok fogságában marad Andrew Tate

2023. január 11. 07:17

Az influenszert a román hatóságok emberkereskedelemmel foglalkozó szervezett bűnözői csoport létrehozása és nemi erőszak elkövetése gyanúja miatt vették őrizetbe.

2023. január 11. 07:17
null

Előzetes letartóztatásban marad Romániában Andrew és Tristan Tate, akiket tavaly év végén vettek őrizetbe a román hatóságok emberkereskedelemmel foglalkozó szervezett bűnözői csoport létrehozásának és nemi erőszak elkövetésének gyanújával.

 A brit állampolgárságú Tate-fivérek a szabadlábra helyezésüket kérték, de a bukaresti ítélőtábla kedden késő este elutasította keresetüket.

Szintén előzetes letartóztatásban marad az a két nő, akiket a Tate-fivérekkel együtt vettek őrizetbe és helyeztek előzetes letartóztatásba.

Az egyik nő egy volt rendőr, a másik Andrew Tate barátnője.

Mindkettőjüket azzal gyanúsítják, hogy támogatták a szervezett bűnözői csoport létrehozását, amelynek tagjai fiatal lányokat szexuális tartalmú videók készítésére kényszerítettek, amiket feltöltöttek az internetre, és ebből jelentős bevételük származott a Tate-fivéreknek. A hatóságok eddig hat áldozatot azonosítottak, akiket Bukarest mellett, Ilfov megyében tartottak fogva.    

A testvérek küzdősportot űztek, kickboxversenyeken vettek részt, de főleg a közösségi médiában hívták fel magukra a figyelmet különböző videókkal, amelyekben rendszerint luxuskörnyezetben jelentek meg, drága autókat vezettek, és

többször hímsoviniszta tartalmakat osztottak meg, amiért ideiglenesen le is tiltották őket a közösségi platformokról.

 

Tálibok támogatják, Gretával vitázik, románok bezárják - ki az az Andrew Tate?

„Primitív pengeváltásba ment bele Greta Thunberg" - a Mandiner is bemutatta a napokban a nemzetközi és hazai sajtóban is nagyot futó vitáját egy bizonyos Andrew Tate-tel, aki történetesen a Google globális rákeresési listájának élére is felugrott egymásra halmozódó ügyei miatt.

 

(MTI)

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2023. január 12. 14:46
brit?
packó_
2023. január 12. 00:02
A románok fogságában marad Andrew Tate. Meg sajnos rengeteg magyar.
letsgobrandon
2023. január 11. 14:08
Az oláhok Pilátusa nem hagyja , hogy Grétával baszakodjanak
Xplorator
2023. január 11. 12:17
Ezek kik? És mi közünk hozzájuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!