Az ukránok már azt tervezik, mi lesz a Krím visszafoglalása után

2023. február 09. 14:31

Már gyűjtik a rendőröket és tanárokat, akiket oda tudnak vezényelni.

2023. február 09. 14:31
null

Irina Verescsuk bejelentette, Ukrajna gőzerővel készül arra, hogy állami funkciókat tölthessenek be a kilenc éve elcsatolt Krímben. Az ukrán miniszterelnök-helyettes szerint már tanárokat, rendőröket és hivatalnokokat különítenek el, akiket át tudnak a félszigetre helyezni, miután visszafoglalják az Oroszország által elcsatolt területeket. 

– közölte. 

Az ukrán Pravda tudósítása szerint úgy fogalmazott, a Krímben sajátos jogi keretrendszer szükséges, ugyanis szavai szerint „a lakosság hosszú ideig átmeneti megszállás alatt élt”. 

Amerikai tisztségviselők ugyanakkor szkeptikusak, szerintük kevés esély van arra, hogy Ukrajna visszafoglalja a területeket. 

Nyitókép: Ruslan Kaniuka / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fuj ukrán
2023. február 10. 14:29
Agyhalott, lökött horda.
Vakfolt
2023. február 10. 07:58
"Az ukrán Pravda tudósítása szerint úgy fogalmazott, a Krímben sajátos jogi keretrendszer szükséges, ugyanis szavai szerint „a lakosság hosszú ideig átmeneti megszállás alatt élt" Internálás, tisztogatás. Ha, és nem amikor.
Almassy
2023. február 10. 04:30
Hülyíteni próbálja az ukrán rezsim a lakosságot.
Tuners
2023. február 09. 21:42
Én meg már készülök hogy mi lesz mikor III. Károly lemond a trónról a javamra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!